in

Hvali se skupim krpicama, a nosi haljine od 20€! Evo koliko zaista košta stajling JK

Ona ističe da na njoj nije sve baš uvijek markirano i da zna sebe da počasti i jeftinijom garderobom.

Jelena Karleuša važi za ženu od stila, koja kada se pojavi sve ostavi bez daha. Ipak, ona se često pohvali svojim skupim odjevnim komadima i cipelama, a javnost misli da ona troši hiljade i hiljade evra na svoje stajlinge.

Uprkos činjenici da su mnogi lukzuzni, unikatni komadi rađeni po njenoj mjeri, isključivo za nju i da je cifra tih krpica basnoslovna, ona ističe da na njoj nije sve baš uvijek markirano i da zna sebe da počasti i jeftinijom garderobom.

“Na meni nije uvijek sve skupo i markirano. Trenutno na sebi imam haljinu koja košta nekih dvadesetak evra. Nemam ja problem sa tim. Bitnije mi je kako nešto stoji, a ne koliko košta”, rekla je Jelena, a zatim je dodala: “Jako je teško biti u mojoj koži i mogu reći skupo. Održavanje ove kože mnogo košta. Meni se sve gleda i to pod lupom. Nisam uvijek zadovoljna svojim izgledom, zato postoje fotošop i estetska hirurgija”.

Njena svetlozelena haljina od 20 eura, upotpunjena sa velikom šik torbom izgleda ovako.

Autor: K. B.

Ako osjetite ove simptome — Pravac doktoru! U pitanju je delta soj!

Marija Šerifović odgovorila je na pitanje o Sadiku Hasanoviću: Ali neki nisu zadovoljni odgovorom, evo šta je imala reći o cijeloj situaciji