in

I PRIJE MENE GRAND JE ZLOSTAVLJAO UČESNIKE: Vanja Knežević pokrenula lavinu, o ovoj će se izjavi dugo pričati

Nakon diskvalifikacije iz takmičenja “Zvezde Granda” mlada pjevačica Vanja Knežević u intervjuu za Republiku.rs sumira utiske i otkriva sve ono o čemu su mnogi kandidati šutali godinama.

Već skoro mjesec dana svi mediji pišu o Vanju Knežević, učesnici muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” koju su diskvalifikovali zbog, kako su objasnili, vrijeđenja članice žirija Jelene Karleuše.

Oko ovog slučaja podigla se velika prašina, uslijedile su reakcije kako javnosti, tako i brojnih poznatih ličnosti, a mišljenja su bila podijeljena. Ipak, veliki je broj onih koji su stali na stranu mlade učesnice koja je tek zakoračila na muzičku scenu.

Iz cijele situacije Vanja je izašla kao pobjednik. Ona je prije nekoliko dana snimila svoju prvu pjesmu, a ona je krunisana saradnjom sa tvorcem brojnih estradnih hitova Damirom Handanovićem. Sada kada su se strasti malo slegle, u intervjuu za Republiku, Vanja Knežević ispričala je sve šta se dešavalo od trenutka diskvalifikacije, otkrila šta misli i ovom takmičenju čiji je dio bila, kao i planove za budućnost i početak velike karijere koju joj mnogi predviđaju.

– Na muzičku scenu sam došla davno, ali ovo je jedna estradna scena i to je jedna velika razlika u svemu tome. Tek sada vidim kako sve to izgleda, a prije toga je bilo laganica – kaže Vanja na početku razgovora.

Ona se osvrnula i na cjelokupno takmičenje i to kako je ono uticalo na nju, kako se borila sa stresom i svime što ono donosi:

– Iskreno, pošto sam baš bila predana svemu tome, dosta sam sve stresno preživljavala. Kroz sve krugove takmičenja trudila sam se da budem sve bolja. Svaki put kada dođem na scenu želidac mi se okrene od treme. Najviše sam se plašila komentara žirija. Ovaj poslednji krug je bio prelomna tačka. Neko je od kandidata potpuno opušten, neko ipak previše stresno preživljava pa se dešavalo i da padnu u nesvjest – kaže Vanja koja se potom osvrnula na taj četvrti krug nakon koga je izbačena iz takmičenja:

PROČITAJTE  Drama oko mlade Vanje Knežević se ne stišava: Diskvalifikovana iz "Zvezda Granda", a novi potez produkcije iznenadio mnoge

-Zanimljivo je to da kada sam stajala ispred tog zida, prije samog izlaska na scenu, loše sam se osjećala. Imala sam neki loš predosjećaj, baš mi je bilo loše toliko da sam htjela da tražim šećer i vodu. Trudila sam se da ne gledam u žiri, da se opustim, ali druga pjesma me je baš opustila, ponio me adrenalin – počinje priču Kneževićeva:

-Sam način obraćanja žirija više može da me povrijedi nego kritike same po sebi – kaže ona.

Vanja je objasnila da joj se nakon komentara Jelene Karleuše desio splet emocija nakon čega je zaplakala. Objasnila nam je detaljno šta ju je povrijedilo u Jeleninim komentarima, kao i svemu što je došlo u danima posle toga.

– Mislim da se i prije mene dešavalo sve to, da nekoga komentarišu na račun fizičkog izgleda. Tačno je da su se na meni slomila koplja, sve je tu kulminiralo. Mislim da ne treba nekoga gledati kroz fizički izgled i na osnovu toga procjenjuju da li će neko biti zvijezda. Bitnije je šta taj neko nosi u sebi – rekla nam je Vanja.

Šta je sve još pričala o takmičenju, kao i o saradnji sa Damirom Handanovićem pogledajte i videu:

Autor: Krtice.net

Zašto se plašim da zatrudnim u Srbiji

TRUDNA RADA MANOJLOVIĆ? Oglasila se pjevačica i poručila samo jedno!