in

Igor Kojić pokušao da dođe kod Severine, ona ga nije pustila u zgradu

Kako prenose hrvatski mediji, Igor Kojić viđen je ispred stana svoje još uvijek zakonite supruge Severine Kojić u Zagrebu

Njih dvoje se nisu vidjeli od aprila prošle godine, otkako je pjevačica napustila Kojićevu porodičnu kuću u Beogradu jer se, navodno, posvađala s njegovim roditeljima Draganom Kojićem Kebom i Oljom Kojić.

 

Kako se saznaje, Igor je htio da se vidi sa Severinom, te da popričaju o nekim nerazjašnjenim stvarima, ali, prema riječima njenih komšija, Kojić nije uspio da uđe u zgradu, a kamoli stan.

 

– Igora je više nas vidjelo ovdje ispred Severinine zgrade. Tu se nešto motao, izlazio iz kola, gledao u njenom pravcu, ali nije ušao. Vidjeli smo da telefonira s nekim, tj. sigurno s njom, ali ga nije pustila da uđe u stan. Ne znam da li su se nakon toga sreli jer niko od komšija ih nije vidio zajedno. Jedno je sigurno, a to je da je dečko htio da se vide, sigurno imaju nekih problema, ali ona nije željela da se sretnu. Nakon pola sata čekanja, Igor je sjeo u svoja kola i otišao. Kasnije ga nismo vidjeli da se vraćao. Baš smo svi komentarisali kako je čudno što supruga neće da pusti u stan, ako su uopšte oni još uvijek zajedno. Dosta se priča čulo o njima, a samo oni znaju šta je prava istina – kažu pjevačicine komšije i dodaju:

 

– Ovdje cijeli naš komšiluk bruji o njoj i njenom ponašanju. Ne znamo zbog čega nije htjela da otvori vrata Igoru. On se zaista kulturno ponašao, pozdravio nas i vidjelo se da je čovjeku bilo neprijatno jer smo svi buljili u njega, misleći da će Seve svakog trenutka izaći. Međutim, ništa od toga. Ko zna šta se sve tu dešava.

PROČITAJTE  Igor 'skinuo' Seve s društvene mreže: Kriza se rasplamsala

 

Podsjećamo da je pjevačica za Dan zaljubljenih viđena u društvu markantnog crnokosog muškarca, te da se svi pitaju ko je on. Kojićeva je ovim potezom uzburkala javnost, te svi pokušavaju da saznaju u kakvoj su vezi ona i ovaj gospodin. Seve i dalje mudro ćuti o bračnom statusu iako mnogi nagađaju da joj je brak s Igorom pred raspadom.

 

(ekskluziva)

 

Autor: Z. K.

Ljudi dekodirali tajnu poruku skrivenu na padobranu rovera pri slijetanju na Mars

Znate li riješiti ovu mozgalicu: Kako je žena preživjela a muškarac umro?