in

Igor ‘skinuo’ Seve s društvene mreže: Kriza se rasplamsala

Već neko vrijeme se šuška kako je u braku Severine (48) i Igora Kojića (32) došlo do krize. Igor je sad napravio potez koji ide tome u prilog

Već neko vrijeme se šuška kako je u braku Severine (48) i Igora Kojića (32) došlo do krize. Igor je sad napravio potez koji ide tome u prilog – obrisao je fotografiju profila na kojoj su bili on i Severina, a koju je duže vremena imao na svom Instagramu.

Sad je spomenuta fotografija ‘nestala’. Ostale fotografije i snimke sa svojom ženom Igor Kojić i dalje drži na društvenim mrežama, iako novijih fotografija nema još od prošle godine. Unatoč svemu, i dalje Igor na Instagramu prati samo Severinu, a i ona samo njega.

Vijest da se Splićanka i njen suprug razvode odjeknula je srpskim medijima nakon što je Severina napustila Beograd i otišla u Zagreb bez Igora, gdje je i proslavila svoj 48. rođendan. Kako tvrdi srpski list Informer, Severina i Kojići posvađali su se tada oko bazena u Kebinoj kući u Beogradu koji je pjevačica htjela renovirati.

Tražila je da za dvorište kupe veliku garnituru i ležaljke kako bi se mogla sunčati i slikati za Instagram. Imala je zamjerke i na Kebin bazen, pa je predložila da i njega preurede, stave nove pločice i napune ga morskom vodom. E tada je Kojićima pukao film – rekli su izvori srpskog medija.

Igorov otac, Dragan Kojić Keba (59) navodno je rekao sinu da smiri suprugu s listom zahtjeva jer prihoda nemaju zbog pandemije, a Severina se na te riječi naljutila.

 

View this post on Instagram

 

Iza svakog ugla vreba @dragankojickeba ✌️

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Iz Sevinih bliskih krugova tvrde da nije istina da se ona i Igor razvode.

Par je i prije imao burne svađe. Prije nekoliko godina navodno su se posvađali u autu ispred njene zgrade. Seve je tada izletjela iz auta, a Igor je otrčao za njom. Ona ga je tad navodno opsovala, a sve su zapazili prolaznici. Prije nekoliko godina pisalo se da su se posvađali kad je Severina, kupujući poklon za prijateljičin rođendan, shvatila da na računu nema dovoljno novaca. Navodno je tada optužila Igora da joj je potrošio sav novac…

Autor: D. K.

Pročitajte 27 zanimljivih činjenica o smijehu i smijanju

ČEDOMIR JOVANOVIĆ NASTAVIO RAT SA CECOM Grmilo je nakon emisije na društvenim mrežama