in

IMA LI IŠTA BIZARNIJE OD OVOGA: Unajmio muškarce za se**ualnu fantaziju, ali je napravio veliku grešku

Dvojica muškaraca s mačetama uletjeli su u pogrešnu kuću u Novom Južnom Walesu u Australiji, no bilo je prekasno kada su shvatili pogrešku.

Imućni klijent je unajmio dvojicu muškaraca radi ispunjenja se*sualne fantazije, koja je bila dogovorena putem Facebooka. Igru uloga dogovorio je muškarac iz mjesta blizu Griffina, koji je unajmljenom dvojcu dao svoju adresu, piše BBC.

Klijent se međutim preselio na drugu adresu udaljenu 50 kilometara od prvotne, ali je o tome propustio obavijestiti dvojicu muškaraca. U dogovoreno vrijeme dvojac je uletio u kuću na originalnoj adresu, a kada je novi stanar u 6.15 sati ugledao svjetlost u kuhinji, pretpostavio je da je prijatelj, koji mu je inače dolazio svako jutro na kafu.

Kada su dvojica muškaraca izgovorili ime klijenta, stanar upalio je svjetlo i ugledao dvojiu muskaraca kako s mačetama stoje iznad njegova kreveta.

Kada su shvatili grešku, jedan od dvojice zapanjenih muškaraca rekao je, ‘Oprosti, stari’ i rukovao se s njim, pišu lokalni mediji.

Potom su se dvojica muškaraca s mačetama odvezli na pravu adresu, gdje je klijent primijetio da jedan muškarac ima ‘veliki nož’ u hlačama. Potom je ovoj dvojici pripremio šunku, jaja i tjesteninu, a nedugo zatim na posjed je stigla policija i uhitila naoružane muškarce.

Kako pišu australski mediji, neobičan incident dogodio se u julu 2019., a jedan od muškaraca oslobođen je krivnje.

– Klijent je bio spreman platiti 4.500 eura, rekao je sudac koji je činjenice iz ovog slučaja ocijenio neobičnima.

Iz dokaza dostupnih vlastima se ne može zaključiti da je djelovanje dvojice muškaraca bilo namjerno.

– Mačete su nosili ili kao pomoćnu opremu ili kao nešto što mogu upotrijebiti u fantaziji. Se*sualna igrica nije bila zabilježena nego je postojalo diskrecijsko pravo na koji način će se provoditi, rekao je sudac.

PROČITAJTE  POLICAJCIMA UZ PIVO SINULA GENIJALNA IDEJA: Evo kako su uhapsili 800 ljudi!

Oglasio se i Terrence Leroy, odvjetnik jednoga od optuženih.

– Imali su poslovni dogovor da polugolog muškarca u donjem rublju vezuju i udaraju metlom. Ulazak u dom nije bio smišljen da bi zastrašio bilo koga, rekao je.

Autor: A. P.

Šta uradite svome tijelu kada popijete samo jednu čašu vode dnevno

Žena u ovom znaku je zastrašujuća za mnoge: Radit ćete ono što ona želi i misliti da je to vaša ideja!