in

Imaju 21 dijete: Pogledajte kako kupuju odjeću za cijelu porodicu

Djevojke samo uzmu korpe, u njih ubace hrpu stvari i ostave me da sve to platim, ispričala je majka na porodičnom YouTube kanalu na kojem su pokazale što su sve kupile i za koga

U kući porodice Radford nikad nije dosadno.

 

Sue (45) i njen suprug Noel (49) iz Lancashirea u Velikoj Britaniji roditelji su Chrisu (31), Sophie (25), Chloe (24), Jacku (22), Danielu (20), Millie (19), Lukeu (19), Katie (17), Jamesu (16), Ellie (15), Aimee (14), Joshu (12), Maxu (11), Tillie (9), Oscaru (8), Casperu (7), Hallie (4), Phoebe (3), Archieju (2), Bonnie (1) i malenoj Heidi koja je rođena ove godine u aprilu.

 

Jedno dijete im je preminulo u julu 2014. godine, dječak kojeg su nazvali Alfie.

 

Kod njih se sve radi u ogromnim količinama pa tako i kupovina odjeće za djecu. Sue, kaže, obožava trgovački lanac Primark poznat i vrlo popularan zbog odjeće, obuće i dodataka vrlo niskih cijena, a solidne kvalitete. U trgovinu ulazi samo sa starijim kćerima, jer bi nastao haos kada bi povela svu djecu. Tada kupuju sve što je potrebno za svakog člana porodice.

 

– Djevojke samo uzmu korpe, u njih ubace hrpu stvari i ostave me da sve to platim – ispričala je na porodičnom YouTube kanalu na kojem su pokazale kako to izgleda, što su sve kupile i za koga. Kući su došle sa hrpom kesa.

 

Pogledajte kako je to izgledalo:

Porodica se nedavno povećala kada je njihova kćer Millie rodila svoje prvo dijete Opheliju, što znači da Sue i Noel sada imaju šest unuka. Kod njih su proslave rođendana jako česta pojava.

Cijela porodica, uključujući Millie i Opheliju, žive u bivšem domu za njegu koji ima deset spavaćih soba. Dijelove svog života dijele na internetu.

PROČITAJTE  TO NA NJENOM STOMAKU JE NEVJEROVATNO Hale Beri se skinula u 53. godini, a ovaj detalj sa slike je zapalio Internet

 

Noelov privatni pekarski posao im je glavni izvod prihoda.

 

U ovom videu možete vidjeti još nekoliko detalja iz njihovog života:

(24sata.hr)

 

Autor: Z. K.

Publika oduševljena: Milici Pavlović sijevnule grudi tokom nastupa

Batalila sport zbog po*no karijere: Prošlog meseca zaradila POLA MILIONA i planira da se penzioniše u 25. godini!