in

Imaju sreće u ljubavi: Ovim znakovima zodijaka zvijezde su potpuno naklonjene

Svi mi imamo prijatelje koji biraju partnere koji im ne odgovaraju ili nisu dobri za njih

Svi mi imamo prijatelje koji biraju partnere koji im ne odgovaraju ili nisu dobri za njih. S druge strane, imamo i one čiji je partner fin, pažljiv i odnosi se prema njima s poštovanjem. Neki su horoskopski znakovi posebno sretni u ljubavi, piše Your Tango.

Evo kojim su znakovima zodijaka zvijezde posebno naklonjene kada je riječ o romansi i izboru partnera.

1. Jarac

Iako su Jarčevi poznati po tome što su oprezni, oni izgleda imaju šesto čulo kada se radi o ljubavi. Oni proučavaju ljude i mogu napraviti razliku između osobe koja se pretvara da je fina i one koja to zaista jest. Jarčevi imaju uvrnut smisao za humor i žele da to ima i njihov partner. Uz sebe žele nekoga tko će ih podržati u vrijeme krize, tko će ih moći nasmijati i s kim će moći provesti kvalitetno vrijeme. Kada Jarac bira, on bira mudro.

2. Ribe

Romantika i ljubav su na vrhu liste prioriteta za Ribe. I one se oslanjaju na instinkt koji im nepogrešivo govori tko će im pružiti ljubav. Ovaj je znak zodijaka intuitivan i vidi ispod površine. Kada se Ribe oslone na svoj unutarnji glas, znaju izabrati savršenog partnera za sebe. S druge strane, kada zanemare instinkt i slušaju savjete drugih ljudi, najčešće pogriješe u izboru.

3. Djevica

Djevice imaju odličan ukus kada je odabir partnera u pitanju, ali ne zato što imaju sreće. One su radile na svojim sposobnostima koje im omogućavaju da nađu najbolju osobu za sebe. Djevice su senzibilne, pametne i uče iz svojih pogrešaka. One prate svoje srce i imaju sve činjenice, a primjećuju i mnoge stvari koje drugima promiču. Oni koji su počeli vezu s Djevicom obično nisu svjesni da je taj početak samo probno razdoblje jer će se ovaj znak zodijaka opustiti i posvetiti tek kad ustanovi da je u tom partneru pronašao sve što traži.

PROČITAJTE  3 najinteligentnija znaka Zodijaka: Jedan rastura, nitko ga ne može preveslati!

4. Bik

Bikovi imaju savršen ukus za sve pa i za partnere. Oni znaju dobro pročitati ljude pa će nakon prvog spoja razmotriti sve negativne i pozitivne strane osobe kako bi odlučili hoće li biti sljedećeg sastanka. Bikovi ne rade ništa olako i kada se obavežu, sigurni su da je ta osoba prava. Oni žele cijeli paket, ali ne traže savršenstvo.

5. Rak

Ljubav i obitelj su najvažniji Rakovima pa su pažljivi pri izboru partnera. Oni se oslanjaju na to da će ih njihova intuicija odvesti do prave osobe. Partneri ovog znaka zodijaka trebaju biti suosjećajni, kreativni i pažljivi jer oni neće tratiti vrijeme na nekog tko nije fantastičan. Oni smatraju da su čak i njihovi bivši partneri fenomenalni i zato najčešće ostaju u kontaktu s njima. Kada su u vezi, Rakovi daju cijelog sebe.

6. Vodenjak

Vodenjak možda nije najemotivniji horoskopski znak, ali je jedan od najinteligentnijih, zbog čega često zna izabrati partnera koji mu odgovara. Neki Vodenjaci nedugo po upoznavanju partnera ulaze u ozbiljnu vezu. Njihov partner mora biti zabavan, fin, zanimljiv, kreativan i radoznao, piše Index.hr.

Autor: E. S.

Razmazite se: Napravite spa ugođaj u svom domu i popravite raspoloženje

Ne bacajte ih: Vrećice čaja mogu poslužiti u beauty ritualima