in

Influencericu šokirala dijagnoza: Hodala sam s rakom na nozi

21-godišnja britanska reality zvijezda i influencerica Molly-Mae Hague otkrila je da je mladež koji joj je nedavno uklonjen s noge bio kancerogen

Sve je prikazala u snimci na YouTubeu. Ljekar joj je preko telefona rekao da je riječ bila o malignom melanomu, a Molly se rasplakala kad je čula vijest. -Hodala sam s rakom kože na nozi – rekla je influencerica svojim pratiteljima.

Vijest je saznala dok je bila na poslovnom putu u Italiji. Mladež je najprije uočila njena majka i to preko ekrana, dok je Molly još bila u reality showu Love Island.

 

21-godišnjakinja je zatim otišla na niz pregleda, a dva dermatologa rekla su joj da se nema zašto brinuti. No ona je odlučila zatražiti i treće mišljenje jer je, kako kaže, “osjećala da nešto nije u redu”. Biopsija je na kraju pokazala da je riječ o malignoj izraslini.

 

View this post on Instagram

 

When you have that much hair it has to sit in your pocket 👩🏼

A post shared by MOLLY-MAE (@mollymaehague) on

-Ni sama ne znam što bih mislila ili rekla. Ne mogu vjerovati da su mi drugi ljekari rekli da je u redu. Tako sam uzrujana i bijesna – rekla je Molly nakon što je saznala dijagnozu te pozvala sve da provjere svoje mladeže.

 

(index.hr)

 

Autor: Zerina K

TREĆA DIMENZIJA: Španska kompanija uvodi leteće taksije!

Modne greške će učiniti da izgledate 5 kg deblje: 4 greške koje sve žene prave bespotrebno