in

INFORMACIJE KOJE LEDE KRV U ŽILAMA Znate li ko je bio ubijeni Dalibor Baltić?

Ubistvo se dogodilo 1. januara 2018. godine na Vračaru; dvojica muškaraca u bijelom utrčala u garažu za žrtvom

Snimak brutalne likvidacije Davorina Baltića, koji je ubijen u ratu kavačkog i škaljarskog klana u Beogradu 2018. godine, objavljen je danas i na njemu se vidi kako dva muškarca obučena u bijelo trče za njim, čim je automobilom ušao na parking na Vračaru.

Na snimku koji je danas objavljen vidi se kako Baltić automobilom silazi u garažu ispod zemlje, a odmah za njim trče dva naoružana muškarca, prilaze automobilu s vozačeve i suvozačeve strane i otvaraju vatru.

Otkako je vijest o Baltićevom ubistvu objavljena, on je označen pripadnikom kavačke grupe. Javnost u Srbiji tada je posebno zaintrigirala uloga policajke Marije Nikolić, koja je bila sa njim za vrijeme pucnjave, a u njoj nije povrijeđena, iako je na automobil ispaljeno oko 60 hitaca!

Tog kobnog 1. januara u popodnevnim satima, Baltić je svojim “golfom” tek ušao u garažu satambene zgrade na Vračaru u kojoj je živio, kada su dvojica muškaraca utrčala za njegovim automobilom. Ono što je uslijedilo, podsjeća na holivudske akcione filmove – dvojac je otvorio vatru gotovo istovremeno, kružeći oko Baltićevog auta ispalio je šezdesetak hitaca i pobjegao.

U kolima je, na suvozačevom mjestu, sjedila je policajka Marija Nikolić, inače njegova kuma, koja je u vatrenom obračunu prošla bez povreda, što je istražiteljima odmah ukazalo na to da je riječ o profesionalnom ubistvu.

Autor: Krtica.net

Nakon što mu je rekla da ne traži dečka, klinac je poslao fotku nakon koje je sigurno razmislila

Naučnici otkrili novu mutaciju koronavirusa: Da li je ovo uvod u kraj?