in

INFORMACIJE SLEDILE JAVNOST Znate ko je Radoje Zvicer?

Radoje Zvicer iz Kotora, jedan je od vođa kavačkog klana, a večeras je na njega izvršen atentat koji je Zvicer pukom srećom preživio, ali je teško ranjen

Radoje Zvicer iz Kotora, jedan je od vođa kavačkog klana, a večeras je na njega izvršen atentat koji je Zvicer pukom srećom preživio, ali je teško ranjen.

Zvicer je poznat javnosti kao opasan momak iz Crne Gore kojem su i suprugu pokušali likvidirati, a prije dvije godine pukom srećom je izbjegao hapšenje u velikoj akciji policije na Kosovu i Metohiji. Tada je dan prije hapšenja pobjegao iz Prištine.

Zvicer je jedno vreme boravio u Prištini odakle je koristeći lažna dokumenta putovao u Istanbul, Beč i Cirih, a iako se policija nadala da će i on biti uhapšen, u akciji koju su pripremali desetak dana, Zvicer je neposredno pred hapšenje uspio da napusti mjesto na kome je povremeno koristio.

Zvicer je boravio u Bosni i Hercegovini, ali pod lažnim imenom. Tada je policija imala podatke da je koristio lažna dokumenta na ime Josipa Babića.

Pošto je Babić odgovarao njegovom opisu i starosti, Kotoranin je to iskoristio i preko svojih “kanala” u BiH izvadio pasoš.

Kako se navodi, na Jutjubu je nedavno objavljen i snimak “kavački klan”, u kome se spominje njegov lažni identitet, a u opisu tog videa se navodi da zbog bliskosti sa čelnim ljudima policije i ostalih obaveštajnih agencija Crne Gore,

Zvicer vrši razna krivična dela, počevši od međunarodnog šverca kokaina, pa do naručivanja i finansiranja desetina ubistava u Crnoj Gori i regionu.

Crnogorska policija već godinu dana traži Zvicera kako bi ga saslušala u više istraga o ubistvima koja su se dogodila u ratu kotorskih klanova, ali on zvanično nije osumnjičen ni za jedan od tih zločina.

PROČITAJTE  Svećenik u Brazilu molio za drugi holokaust: Masakriraj Jevreje Bože, pogodi ih svojim mačem

Njegovu suprugu, Tamaru Zvicer, pokušali su likvidirati 2016. godine.

 

Autor: Krtica.net

Miroslav Mika Antić: Nemoj nikad da se vraćaš kada jednom u svet kreneš…

Svijet oplakuje smrt prelijepe Zare, a u njenoj domovini odvratne stvari: “Bit ćeš kažnjena u zagrobnom životu”?!