in

Internet vrišti o ovom genijalnom triku: Sigurno ga još niste probali, a riješava jedan od najvećih problema

Možda je činjenica da nema jednostavnijeg kućnog posla od pranja veša, s obzirom da za nas to praktično radi mašina za veš…

Možda je činjenica da nema jednostavnijeg kućnog posla od pranja veša, s obzirom da za nas to praktično radi mašina za veš…

Ipak često se desi da veš ne miriše dovoljno, da izgubi boju ili da ga iz bubnja izvadimo sa ostacima, trunčicama i nepoželjnim tragovima na tamnoj odjeći.

Sasvim sigurno znate o čemu pričamo – stavili ste na pranje omiljene crne farmerke, a potom ih izvadili sa gomilom sitnih bijelih trunčica.

Ipak, postoji odličan trik koji će vam pomoći da to spriječite, a sve što vam treba jesu vlažne maramice!

Naredni put u punu mašinu sa prljavim vešom ubacite prije pranja tri vlažne maramice. Kada bubanj počne da se okreće one će skupiti male čestice koje bi inače završile na garderobi, a sve jer se ponašaju poput magneta.

No, treba da na umu imate nekoliko savjeta. Prije svega, pobrinite se da vlažne maramice budu dovoljno čvrste, kako se tokom pranja ne bi raspale. To ćete znati tako što ćete pokušati da rukama pocijepate maramicu – ako vam to ne uspijeva, znači da su pogodne za ovu caku.

Takođe, ne zaboravite na miris vlažnih maramica – kako ga veš ne bi pokupio koristite one bez mirisa ili antibakterijske. Još jedna opcija je da ih natopite omekšivačem.

Autor: Krtice.net

Trik uz koji će vaša baterija trajati duže!

Došla zbog kamenca u bubregu. Doktori se zaprepastili – Pa vi rađate?!