in

“Prvi i posljednji put se obraćam“: Marina napokon otkrila istinu o svom odnosu sa Darkom Lazićem

Pjevačeva partnerka sada je odlučila da se oglasi i odgovori na pisanja.

I dok je Darko Lazić davao izjave o tome da su se pomirili i da se Marina vratila u njihovu kuću u Brestaču, Marina je ćutala i bila usnimljena u roditeljksom domu u Pećincima.

Međutim, pjevačeva partnerka sada je odlučila da se oglasi i odgovori na pisanja da je napustila Darka:

– Prvi i posljednji put se obraćam javnosti isključivo zbog toga što sam prinuđena da zaštitim svoju porodicu. Moj nevjenčani suprug Darko i ja smo u savršenom porodičnom odnosu. Imamo divno dijete koje odgajamo i vodimo računa o tome da ima lijepo i srećno djetinjstvo. Zbog našeg mira moram da reagujem na kojekakva nagađanja, spekulacije, govorkanja koja kruže po kuloarima, pa mediji na osnovu toga rekla – kazala kroje sebi priče – rekla je Marina za Kurir i dodala:

– Možda će neko da se razočara, ali u mojoj i Darkovoj zajednici je sve u najboljem redu. Funkcionišemo savršeno i nema razloga da mene koja nisam javna ličnost bilo ko od paparaca i medija uhodi dok obavljam osnovne životne obaveze. Nisam utučena, ni tužna ili neraspolozena. Mi živimo mirno i lijepo kao i svaka druga porodica, a nesuglasice rešavamo kao i svi ostali ljudi. Darko je savršen suprug, otac i nas dvoje se lijepo slažemo, volimo i poštujemo. Nema potrebe da nas bilo ko lovi i pravi priče od toga da sam se iselila iz porodičnog doma, kada je to laz. Normalno je da idem kod svojih roditelja, jer mi tako funkcionišemo od početka naše veze. Darko je pjevač i poznaje dosta ljudi iz raznih sfera ljudskog društva, ali nikada nije bio umiješan u nelegalne poslove, kriminalne grupe , a svaki prekrsaj koji je napravio je i uredno platio. Naša porodica lijepo funkcinise i želimo u miru da provedemo predstojece praznike.

PROČITAJTE  Život poznate pjevačice obilježile teška tragedija: NISAM MOGLA DA SE RADUJEM BIĆU KOJE SAM DONIJELA NA SVIJET

Autor: K. B.

MAJA BEROVIĆ OTKRILA ZAŠTO SU JOJ OBRISANE PJESME SA YOUTUBA: Istina o njenom odnosu sa Bubom i Jalom

Doktor objasnio: Svi radimo OVU stvar dok ustanemo, i zbog toga se osjećamo loše ostatak dana