in

Isplivali novi detalji: Sonja zatekla Lukasa u krevetu sa Božanom, pa krenula da je bije!

Kada su odlučili da se rastanu, folker je Sonji brzo našao zamjenu.

Sonja Vuksanović fizički je nasrnula na Božanu Vujinović prije tri godine, dok je njen bivši suprug Aca Lukas bio u vezi s Plejboj zečicom. Bivša Lukasova i Šašićeva žena je dobila napad ljubomore i histerije kada je nenajavljeno došla u pjevačev stan na Voždovcu i tamo ih zatekla u krevetu, javlja Kurir.

Sonja je, prema priči izvora, počela da histeriše, vrijeđala je Božanu nazivajući je ološem i ku.vom. Zgrada se tresla od njene vike, naizmjenično je vrijeđala bivšeg muža i njegovu novu djevojku, a onda je bacila tašnu i skočila da bije Božanu. Aca je reagovao brzo i u sekundi se ispriječio između bivše žene i starlete, koja je bila spremna da se brani od nasilne i pomahnitale Sonje.

Folker nikako nije mogao da obuzda Vuksanovićevu, koja je uzela svoje stvari i bijesno napustila stan.

Kako kaže sagovornik koji je upućen u ovaj skandal, Sonja je tada izbušila sve četiri gume na Acinom automobilu. S druge strane, Božana je bila izbezumljena ovim postupkom suparnice, pa je i sama ubrzo napustila ljubavno gnijezdo.

Interesantno je da je Sonja u tom periodu govorila kako je ljubavni život Lukasa ne zanima, te da su njegove objave na Instagramu sa novom djevojkom očajnički potez, a zapravo je željela da bude drugačije, govore oni koji ih poznaju.

– Svaki komentar o Aleksandru Vuksanoviću je suvišan… Da znate koliko me on odavno ne zanima, ne biste me ni zvali ni postavljalji pitanja o njemu, a i on bi možda imao manje očajničkih poteza. Njegov život, njegova stvar. Ja ću biti zahvalna svakoj koja mi ga skine s grbače. Ne mislim uopšte o njemu, a još manje o njegovim potezima. Lukas me uopšte ne zanima, ma ne interesuje me. Neka se seli na drugi kontinent, a ne da radi sve to što radi – rekla je tada Sonja, a u stvari, kako tvrde dobro upućeni izvori, kiptala je od bijesa što ju je Lukas zamijenio drugom.

PROČITAJTE  TAJ KEPEC BOLJA JE RIBA OD TEBE, S TOBOM SAMO PIJAN MOGU DA LEGNEM: Aca Lukas ispričao detalje žešćih rasprava sa bivšom SONJOM!

Inače, Lukasov ljubavni život oduvijek je bio interesantan javnosti, a koliko je buran i sam je priznao u svojoj knjizi “Ovo sam ja”, koja će uskoro biti u prodaji. Aca je tu opisivao svoj brak sa Sonjom, koju je po sopstvenom priznanju, jako volio, ali ujedno i vrijeđao, te da nisu mogli jedno bez drugog, ali ni jedno sa drugim. Opisivao je i njihove žestoke svađe tokom kojih su padale jako ružne i teške riječi.

Kada su odlučili da se rastanu, folker je Sonji brzo našao zamjenu. U medijima se u tom periodu spekulisalo o ženama sa kojima se navodno viđao, a sam je potvrdio da je bio u vezi sa Božanom.

Njih dvoje su se upoznali krajem 2017. godine, a početkom sljedeće su počeli da se zabavljaju. Objavljivali su zajedničke fotografije na Instagramu, izlazili su zajedno, a starleta je dolazila i na njegove nastupe. Sonji se, po riječima izvora, nije dopalo to što ju je Lukas tako brzo zamijenio i u javnosti otvoreno govorio o svojoj novoj izabranici, zbog čega ga je u nekoliko navrata napadala. Sonja je po običaju kada su u pitanju priče vezane za nju i Lukasa imala isti odgovor:

– Na takve izmišljotine nemam komentar. Hvala na razumijevanju. Veliki pozdrav.

Autor: K. B.

Da li će pred smrt da se razvede i konačno me oženi: Mira Škorić poslala bračnu ponudu Saši Popoviću!

Zorica Brunclik prvi put otrkila detalje o svađi sa Sašom Popovićem i izlasku iz ZG