in

Isplivao cjenovnik Tijane Ajfon i drugarica sa čamca: Starleta ima uhodanu šemu – evo kome je davala popust!

Uhapšena u akciji policije za podvođenje i pros..tuciju dok je ilegalno u čamcu pokušala da pređe rijeku sa još tri djevojke

Tijana Ajfon koja je uhapšena u akciji policije za podvođenje i pros..tuciju dok je ilegalno u čamcu pokušala da pređe rijeku sa još tri djevojke vodeći ih na žurku, odavno je poznata u krugovima elitne pros..tucije i ima zvaničan cjenovnik, dok ponekada, za stalne mušterije čak daje i popust.

Kako Blic saznaje od izvora bliskih ovoj starleti koju je polciija uhapsila ona za dan zaradi 700 eura, a za jednu noć oko 500 eura i to je osnovni cjenovnik koji se mijenja u odnosu na to da li ilegalni posao obavlja van granica Srbije, da li u sramnoj akciji učestvuje više djevojaka i muškaraca, te da li su u pitanju stalni uživaoci njenih usluga i koliko su oni “zahtjevni”.

– Tijana Ajfon za dan zaradi 700 eura, a za jednu noć 500 eura, ali kada ide van granica zemlje njena tarifa iznosi 700 eura plus troškovi putovanja. Kada radi u Crnoj Gori sedam dana onda svoje usluge naplaćuje 2.250 eura za jednu nedjelju, ali zahtjeva luksuzni smještaj i transport na visokom nivou, kao i sitne poklone i večere tokom boravka. Od poklona prihvata sve, od zlata, skupih torbi, cipela, telefona – priča izvor upućen u cjenovnik koji je, pak, želio da ostane anoniman, prenosi Blic.

Izvor dalje objašnjava da Tijana Ajfon umije da bude darežljiva prema mušterijama koje joj se iznova i iznova vraćaju.

– Stalne mušterije u Beogradu često časti popustom, te ljudima koje poznaje intimne odnosne naplaćuje po nižoj cijeni, nekada i prepolovi, a kada organizuje druge djevojke umije da se ugradi i u njihovu tarifu, a svoju za grupne odnose onda povećava. U torbi često nosi pomagala i te “dodatne igrice u krevetu” umije da naplati i duplo, pa ako su mušterije “maštovitije” ona nekada cijenu poveća i na 1.000 eura za noć – objašnajva izvor.

PROČITAJTE  Međunarodna prostitucija u BiH: Djevojke podvodili za 300 KM


Podsjećamo, prije nekoliko godina Tijana je na jednom snimku govorila da će imati odnose dva sata, ali da joj nije do toga jer je već tri puta obavljala tu radnju i da više ne može pa šta god da joj se nudi. Ona je tom prilikom rekla da joj je i puna torba raznih pomagala.

Podsjećamo, Tijana Ajfon je u velikoj akciji “Kristal” uhapšena u čamcu sa još tri drugarice.S.P. ima 32 godine i dolazi iz Beograda, J.D. ima 27 godina i nastanjena je u Mladenovcu (opština Beograd), te Sofija Gačić koja ima 27 godina i nastanjena je u Beogradu.

Autor: A. P.

Vučić objavio novi klip na Instagramu. Balkan plače, neko od muke, neko od smijeha…

KAKVU SU NEVJEROVATNU SREĆU IMALA OVA DJECA: Usvojili ih slavni pa im promijenili život