in

Istina ili mit? Muškarci s ovom karakteristikom bolji su u se*su

Utiče li smisao za humor na ljubavničke kvalitete?

Mnogo faktora utječe na to kakav je muškarac ljubavnik i hoće li intimni odnos biti dobar ili loš.

Prema studiji koju je objavio dnevnik “Socioaffective Neuroscience & Psychology”, jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao biti dobar ljubavnik.

Stručnjaci su istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali ustanoviti s kakvim su partnerima imale najbolji se*sualni odnos i redovito dosezale vrhunac.

Stručnjaci su istraživanjem se*sualne prošlosti žena pokušali ustanoviti s kakvim su partnerima imale najbolji seksualni odnos.

U istraživanju su sudjelovale žene do 69 godina koje nisu u vezi ili braku jer su stručnjaci smatrali da bi žene u vezi osjećale obavezu dati bolju ocjenu svom trenutnom partneru čak i ako je realno ne zaslužuje. Ispitanice su u 70-minutnom testu odgovarale na razna pitanja o svoj se*sualnom životu, a na temelju njihovih odgovora istraživači su ustanovili da su najbolji seksualni odnos imale s – humorističnim muškarcima.

Smisao za humor pokazao se kao sjajan predskazatelj seksualnih vještina jer upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama pa tako i onim intimnim, što je važno za dobru komunikaciju između partnera te naposljetku i dobar se*s.

Među drugim kvalitetama našla se i kreativnost. Muškarci koji su kreativni na drugim životnim područjima svoju kreativnost lakše iskazuju i pod plahtama. Muškarci s ovim kvalitetama pokazali su veći interes za se*sualno zadovoljstvo svojih partnerica od muškaraca koji ih ne posjeduju.

zadovoljna.hr

OSTAVLJENA OD SVIH: Marinu više niko ne zove ni da pita za zdravlje

Govorio sam joj: Sine, ubiće te kad tad! Otac Sare koja je pronađena mrtva u kući otkrio u kakvom je paklu živjela!