in

Istraživanja: Evo koja su to četiri znaka da vam Instagram upropaštava vezu

Istraživanja pokazuju da Instagram, pogotovo kod mlađe populacije, stvara manjak samopouzdanja. Influencere njihovi pratitelji često obožavaju, ali im i zavide na načinu života koji prikazuju na društvenim mrežama. Osim što može srušiti samopouzdanje pojedinca, Instagram može upropastiti i vezu, tvrde stručnjaci

Oni kažu da na vezu itekako utječe vrijeme provedeno na Instagramu, pogotovo kada je riječ o gledanju fotografija parova koji svoj život i vezu predstavljaju kao savršene. Parovi bi trebali što manje vremena provoditi na Instagramu, pogotovo onog zajedničkog, te razviti dozu cinizma prema sadržaju na internetu.

Četiri su znaka, da vam Instagram upropaštava vezu.

Prvi od njih je zavist. Ljudi koji provode mnogo vremena na Instagramu gledajući prikaz tuđih veza često su zavidni, a vrijeme provedeno na Instagramu proporcionalno je nezadovoljstvu vlastitom vezom.

Drugi znak je svađanje oko objavljivanja sadržaja. Ako, žena češće objavljuje zajedničke fotografije nego što to čini muškarac, može doći do prepirke jer će ona smatrati da je muškarac manje voli ako objavljuje manje fotografija na društvenim mrežama.

Previše fokusa na društvene mreže, odnosno uhođenje partnera, treći je znak da vam Instagram upropaštava vezu.

I posljednje, ako više vremena provodite na Instagramu nego zajedno, nemate baš svjetlu budućnost.

Autor: A. P.

VIDEO: Zvijezda “boljeg života” Lidija Vukićević i Branka Sovrlić uz pjesmu uživaju u srcu Baščaršije!

Nikad ovako nije bilo! Pandemija koronavirusa ugasila ljetnju turističku sezonu u Crnoj Gori