in

Iz ugla udate žene: “Većina žena nađe ljubavnika jer se osjeća zapostavljeno”

Jedna udata žena zrelih godina je odlučila da javno podjeli svoju priču o braku i preljubama.

Prošlog ljeta je započela strasnu aferu sa mlađim muškarcem, osjetivši se usamljenom… – Moj suprug je radio van grada i nije mi ukazivao pažnju, čak i kad je bio kod kuće. Radije bi izašao sa prijateljima u kafanu, nego da veče provede samnom – ispovijest započinje žena (39) koja je željela da ostane anonimna.

Ovo je njena ispovijest… – Suprug ima 41 godinu i imamo kćerku. Zbog njega sam napustila posao, jer je radio neprestano, a neko je morao da se brine o našem djetetu. Momak s kojim imam aferu ima 26 godina i upoznala sam ga na rođendanskom slavlju mlađe sestre moje najbolje drugarice.

Veoma je zgodan. Osećala sam se zapostavljeno, a on me je momentalno privukao. Bio je vrlo šarmantan i razgovor je tekao glatko. Imali smo odnos isto veče nakon rođendana. Od tada smo se viđali redovno, barem dva puta sedmično. Ponekad bi došao kod nas i igrao se sa našom djevojčicom.

Nerijetko bi joj pomagao i da završi domaće zadatke. Kad sam shvatila da se zaljubljem, morala sam da prekinem vezu zbog dobrobiti svoje kćerke. Oboje smo plakali, znajući da radimo pravu stvar. Nažalost, suprug je saznao za moju aferu kad sam jednom prilikom pregledala poruke na telefonu dok je bio pored mene.

Autor: A. P.

ROK JE DO PONOĆI: Danas je posljednji dan prijave za 100 eura, novac liježe ekspresno! Evo kog tačno dana

STVARI SE VRAĆAJU U NORMALU Otvaraju se autobuske linije za Njemačku, Austriju, Holandiju i Sloveniju