in

Izaberite jednu stazu i otkrijte ŠTA VAS ČEKA: Jedna staza donosi loše vijesti

Odaberite stazu s gore navedene slike i pogledajte kamo vodi put koji ste odabrali u životu!

1. Put Drugog svijeta

Imate osjećaj da ne pripadate ovom svijetu. Čak i od djetinjstva volite gledati svijetlo noćno nebo i pitate se gdje je vaš pravi dom. Tražite drugu stvarnost.

Znanstvena fantastika, mitologija i gotička romantika su vaša omiljena tematika. Imate mogućnost napraviti nešto posve novo, čak i ako će to biti izazov za ostale pokraj vas.

2. Put vila

Vaš put je put osjetljivost, ljubaznosti i iskrene empatije. Vaši snovi, vaše vizije, strasti i vaše želje čine da se osjećate kao vila u ovom okrutnom svijetu. Iako ste doživjeli mnoga razočarenja i izuzetno ste ranjivi, još uvijek osjećate da će neko vilinsko biće promijeniti ishod.

Vjerujete u moć Dobrote. Romantika je dio vas. Volite poeziju, klasičnu glazbu i jazz i uživate u ljepoti svakog oblika.

3. Put Mistika

Ovo je Put starih načina. Labirint je put onih koji traže istinsko prosvjetljenje, koji uvijek traže istinu svijeta. Simbol alkemičara i okultnih škola – labirint pokazuje putovanje duše prema čarobnim područjima.

Zainteresirani ste za čarobnjaštvo i antičke religije. Simboli i rituali važni su vam. Volite staru tradicionalnu glazbu i volite drevna učenja.

4. Put probuđenih

Ovo je put Duhovnosti. Sunce se diže, a noć će opet iza toga doći. Međutim, znate da će sunce ponovno izaći. Vaši mrtvi preci vode vas i vi ćete dobiti puno pomoći kroz snove i vizije. Emocija je važnija od Logike.

Čitali ste knjige velikih učitelja koji su naučili kako možemo nadmašiti našu prirodu i želite se suočiti sa strahom od smrti. Volite neobičnu glazbu i uživate u apstraktnoj umjetnosti.

5. Put intuitivnih

Život nema granica za vas. Čini se da vas intuicija vodi u vašem životu. Baš kao i put u vodi, čini se da prkosite gravitaciji. Vjera je vaše oružje i iako vas mnogi vaši prijatelji odgovaraju od toga da nastavite tim putem, znate da ste napravili pravi izbor.

PROČITAJTE  Test ličnosti britanskog psihologa: Izaberite osobu i saznajte šta to govori o vašoj ličnosti

Vi uvijek nalazite rješenje kada ga nitko drugi ne može pronaći. Volite putovati, čitati moderne romane i imate zanimljivu i uspješnu karijeru.

6. Put Majke Prirode

Vi razumijete više nego itko da smo dio ovog svijeta. Uvijek ste bili bliski elementima prirode i nekako se osjećate povezano s kraljevstvom životinja. Štoviše, uvijek ste bili privučeni magijom bilja i moći stabala.

Volite živjeti na selu, daleko od gradskog previranja. Vaše su ideje harmonične, a vaša obitelj vas čini sretnim. Čitate stare priče i knjige o povijesti. Vaša omiljena glazba su zvukovi koje čujete na mirnom mjestu.

Autor: K. B.

Najbrži recept za hljeb: Nećete morati čekati da nadođe

Žene izgube najbolje godine života pokušavajući da promijene ovih 8 stvari kod muškaraca