in

Izašli u provod pred povratak kući: Petar i Stefan zajedno odrasli, radili i poginuli

Trebalo je da se ovih dana vrate u Srbiju, a sinoć su izašli da se posljednji put provedu prije povratka kućI

Petar K. (25) iz Jelašnice kod Surdulice i Stefan M. (20) iz Gramađa kod Vladičinog Hana, koji su sinoć poginuli u saobraćajnoj nesreći kod Tivta, imali su radne dozvole u Crnoj Gori. Trebalo je da se ovih dana vrate u Srbiju, a sinoć su izašli da se posljednji put provedu prije povratka kući. Obojica su stradali.

Mladići su u Crnoj Gori bili na privremenom radu. U toj zemlji zadesila ih je epidemija korona virusa, zbog koje nisu mogli da se vrate u Srbiju. Mladići su se družili od dJetinjstva, a o tome svjedoče i brojne zajedničke slike na društvenim mrežama. Bili su i kolege, radili su zajedno na elektroinstalacijama, piše Telegraf.

Oni su juče primili svoje plate i odlučili da prije povratka kući odu u još jedan provod u Tivtu, ni ne sluteći da će im biti poslJednji u životu.

Kako su prenijele Vijesti, oko dva sata po ponoći, automobil “pežo 307” srpskih registracija, u kome su bila dva drugara, naletIo je na gradilište u mjestu Kukuljina.

Automobil je udario u jedan dio betonskih blokova kojim se formiraju pješačka ostrva na novoj raskrnici, a u silovitom udaru oba mladića koja su se u njemu nalazila ispala su iz vozila i zadobila teške tJelesne povrede.

Stefan je poginuo na licu mjesta, dok je Petar sa teškim tjelesnim povredama transportovan u bolnicu u Kotoru. Nažalost, nije uspIo da izdrži. Preminuo je na putu do nje.

Vještačenje će pokazati koliko je na ovu tragediju uticala brzina kojom su se oni kretali pravinom na magistrali od aerodroma Tivat prema Kukuljini, odnosno relativno loša privremena saobraćajna i svjetlosna signalizacija kojom je obilježen na ilazak na radove na gradilištu raskrsnice.

PROČITAJTE  Jedna od najvećih jugoslovenskih zvijezda priznala da je bila žrtva silovanja

Autor: Krtice.net

Dekorišite svoj dom! Donosimo deset ideja za inspiraciju kako bi uredili police sa stilom

ZLOČIN ŠOKIAO SRBIJU Komšija zatekao stravičan prizor: Tijela muškarca i žene pronađeni u lokvi krvi