in

JADNO, JADNIJE Uslijedio je brutalan odgovor Hani Hadžiavdagić na njene gluposti

Hana Hadžiavdagić sinoć je izazvala buru komentara svojim storyjem u kojemu je prozvala majke koje se žale jer su zatvorene s djecom tijekom karantene.

Nimalo ih ne štedeći, Hana je napisala: “SEBI ste ih rađale i jadno izgleda kada se žalite iz dana u dan, konstantno kako je teško.

Što je još jadnije, žale se žene koje plasiraju na Instagramu divne brakove.”

Uslijedile su tisuće komentara na društvenim mrežama, a influencerica je dobila i podršku od ljudi koji su joj se privatno javili na Instagram.

“Pronašle su se mame koje se žale da im djeca smetaju, nemaju vremena za ništa, ali imaju vremena komentirati mene”, kaže Hana.

Hana se pohvalila s još nekoliko poruka koje je dobila od žena, koje su joj poručile da je u pravu te da je predivna.

“Znam da nisam kompetentna da govorim na tu temu jer nisam majka, ali jesam promatrač. Primijetila sam da se masovno žene žale na djecu u karanteni.

Te beba ovako, te starije dijete onako… SEBI ste ih rađale i jadno izgleda kada se žalite iz dana u dan, konstantno kako je teško.

Što je još jadnije, žale se žene koje plasiraju na Instagramu divne brakove. Zar ne biste trebale da uživate što provodite

vrijeme s djecom i mužem, što konačno imate vremena biti obitelji? Zahvalite Bogu što su djeca živa i zdrava i prestanite kukati!

Budite sretne što imate djecu jer mnoge usamljene žene bi sada sve dale za tu vašu izolaciju”, napisala je Hana sinoć, a na društvenim je mrežama nastao kaos.

PROČITAJTE  Dean skinuo kacigu s glave i zaprosio Anu na ruševinama Petrinje: ‘Rekla sam mu DA! Sve će biti dobro‘

Autor: Krtice.net

Misterija zbunila naučnike: Kakva je veza koronavirusa i djece?

Koza se zaglavila u električnim provodnicima i to na visini od 6 metara. Kako?