in

JAKI SMO KAO PORODICA: Oglasio se prvi put muž Tanje Savić

Dušan tvrdi da će se vratiti iz Australije

Mediji su brujali o narušenom odnosu pevačice i njenog supruga Dušana kada je on odveo sinove u Australiju. Britanski “Daily mail” je pisao o njihovom sukobu. “Daily mail” je naveo kako se Dušan vratio u svoj rodni kraj sa sedmogodišnjim i devetogodišnjim dječakom kada su uveli ograničenja za putovanja zbog virusa korona.Neki mediji špekulisali su kako je Jovančević to uradio bez ženine dozvole, kao da je to pjevačicu, koja je ostala u Srbiji, veoma potreslo.

Nakon brojnih natpisa o njihovom sukobu Tanjin suprug je ekskluzivno za IDJTV otkrio zbog čega je sa sinovima napustio Srbiju.


– Djeca i ja smo otišli u Australiju zbog njihove bezbjednosti i vraćamo se naravno za Beograd kada prođe sve oko Covida19 i sve se vrati u normalu. Tako smo se dogovorili moja supruga i ja. Ona je ostala jer ima poslovne obaveze. Mi smo jako zaljubljeni jedno u drugo i dan danas. Ja moju suprugu volim isto kao prvog dana! Čujemo se dva puta dnevno. Nezgodno je budući da je vremenska razlika 8 sati unaprijed. Čuje se sa djecom prije spavanja i kada se probude ujutru za školu. Njima naravno nedostaje njihova majka, a takođe i meni. Jaki smo kao porodica, podržavamo se međusobno i tješimo tokom ove krize. Ali izborićemo se i nadamo se da ćemo svi biti zajedno ponovo uskoro- rekao je Dušan.

Autor: A. P.

Okitila se titulom najseksi žene a proslavile su je i raskošne obline

NOVO ŽARIŠTE: Testirani uposlenici i djeca iz vrtića, čekaju se rezultati