in

JEDVA KRAJ S KRAJEM SASTAVLJA: Baki Prasetu propao posao!

Nema više zarade od vlogova

Jutjuber Baka Prase, odlučio je da se povuče sa Jutjuba. On je bijesan što ne može više da zaradi novac od svojih video-klipova, a prije samo par mjeseci njegova mesečna zarada bila je 100.000 evra.

Prasetu je posao počeo da propada prije tri meseca zbog s*ks-afere sa maloljetnicom. Tada su mu navodno brojni sponzori od kojih je najviše zarađivao otkazali saradnu, a sada mu i Jutjub navodno postavlja razne blokade. Ova kompanija većinu njegovih klipova postavlja u takozvanu žutu monetizaciju što znači da većina njengovih klipova nije pogodna za raklamu raznih kompanija, a onemogućava mu se i da skupi veliki broj pregleda i da uđe u trending.

– Odlučio sam da se povučem sa Jutjuba dok ne smislim kako da riješim ovaj probem. Ne mogu da trpim da me Jutjub maltretira. Imam deset spremnih klipova, a ne mogu da odlučim šta ću da pustim jer mi lupaju zabrane kako im se ćefne. Zabranjuju mi čisto reda radi, da me malo g*ze, zato se povlačim dok ne pronađem rješenje za ovu užasnu situaciju – rekao je Baka.

(Express/sd)

Autor: A. P.

Ne pomišljajte odmah na najgore: Znate li koju temperaturu ne treba snižavati jer se s njom tijelo samo bori?

PUKLA TIKVA: Emina u svađi sa Milicom Todorović!