in

Jelovnik J.Lo: Za doručak jede jaja, obožava meksičku hranu…

U kuhinji ćete uvijek pronaći mineralnu vodu, mnogo povrća i voća, posebno jagoda. Iako, JLo nije baš pretjerani ljubitelj voća

U kuhinji ćete uvijek pronaći mineralnu vodu, mnogo povrća i voća, posebno jagoda. Iako, JLo nije baš pretjerani ljubitelj voća, djeca ga obožavaju, kaže bivši kuhar obitelji Jennifer Lopez

Mnoge ljude u svijetu zanima kako se hrani i održava liniju latino diva Jennifer Lopez (50), koja i dalje mami dah prisutnih gdje god se pojavi. Pjevačica nikada ne preskače naporne treninge, ali dio zasluga odlazi i na pravilnu, zdravu i uravnoteženo prehranu.

Bivši lični kuhar pjevačice Kelvin Fernandez radio je za njih dvije godine i za strane medije ispričao je što J.Lo i njezin zaručnik Alex Rodriguez jedu i što uvijek imaju u svojoj kuhinji.

– U kuhinji ćete uvijek pronaći mineralnu vodu, mnogo povrća i voća, posebno jagoda. Iako, JLo nije baš pretjerani ljubitelj voća, djeca ga obožavaju. Alex primjerice obožava dan početi svježim zelenim napitkom od mnogo povrća – kaže Kelvin.

Što se doručka tiče, on je zaobilazan u njihovoj porodici.

– Najčešće doručkuju jaja, a i slanina je nezaobilazni dio tog obroka. Ponekad se opredijele za piletinu ili kobasice, ali jaja su uz to uvijek i to posebno im je bitan bjelanjak. Oni su tim koji jako dobro zna što će kada jesti i zato su zalihe bogate. Za njih je u spremištu uvijek mnogo jaja, zdravih grickalica, a za djecu nezdravih – ispričao je kuhar.

Ručak kod kuće nekad preskoče, sve ovisi o njihovim obavezama tog dana, a cijela obitelj večera skupa.

– Veliki su ljubitelji meksičke hrane. Jedan dan u sedmici uvijek je takozvani dan tacosa – kaže Fernandez. Spremište s hranom je uvijek puno zaliha jer ako su Alex i J.Lo na dijeti, bitno im je da nečega ne ponestane kako bi se mogli držati posebnog režima prehrane.

PROČITAJTE  Očajno sam trebala utjehu i olakšanje! Camila Cabello otkrila detalje o borbi s anksioznošću

Autor: Krtica.net

SITUACIJA NA RUBU ESKALACIJE Sukobi građana tokom policijskog sata u Beogradu i Novom Sadu

Neda Ukraden oštro o komšijama u Beogradu: “Mogla bih da umrem šest puta, niko ne bi primijetio! Već imala incident!”