in

Jennifer Lopez je trebala biti najsretnija žena na svijetu: Srce mi je slomljeno jer smo imali velike planove

Ova godina za slavnu pjevačicu trebala je biti nešto posebno, no karantena joj je upropastila sve planove.

Za glazbenu divu Jennifer Lopez i šest godina mlađeg bivšeg Alexa Rodrigueza 2020. trebala je biti godina za pamćenje, no koronavirus pomutio im je planove. Par je planirao vjenčanje, a sad vrijeme provodi u karanteni u Miamiju.


Pjevačica je za emisiju Today progovorila koliko je potresena zbog odgođenog vjenčanja.

“Nemamo planova trenutno. Nitko ne zna što će se događati s COVID-19. Jednostavno treba pričekati i vidjeti kako će se dalje sve odvijati. Srce mi je malo slomljeno jer smo imali velike planove, no znate što, Bog ima plan pa moramo samo čekati i vidjeti”, rekla je Jennifer Lopez. Nakon dvije godine veze Alex Rodriguez je prošle godine u ožujku postavio “pitanje nad pitanjima”.

“Jennifer čini Alexa boljim muškarcem, upotpunjuje ga, a zajedno imaju osjećaj da mogu osvojiti svijet”, izjavio je izvor blizak Alexu za Hollywood Life.

“Sve što kaže, on to i napravi. Prvi put imam nekog kraj sebe tko želi da blistam i rastem. I radi sve da imam vremena za sebe. Sve što sam ostvarila ove godine to sam i mogla samo uz njega jer mi je davao potporu u svemu i nikad se nije osjećao ugroženo zbog toga”, dodala je nedavno J.Lo dok se ispovijedala Oprah.

Autor: A. P.

DRASTIČAN PREOKRET U CRNOJ GORI Marković poslao poruku građanima Srbije, mnoge će oduševiti

“Moja petogodišnja kći nosi pelene”: Priznanje slavne mame koje je potaknulo raspravu