in

Jeste li znali za ove Viber trikove? Otkrivamo vam neke jako korisne mogućnosti!

Ovo su neke od dodatnih mogućnosti Vibera za koje niste znali

Zahvaljujući nadogradnjama, Viber često uvodi novitete koje korisnicima omogućuju dodatne mogućnosti u tekstualnoj, glasovnoj i videokomunikaciji. Usprkos činjenici da je riječ o aplikaciji koju mnogi koriste svakodnevno, dio korisnika i dalje ne zna neke od zanimljivih i korisnih mogućnosti s kojima mogu poboljšati iskustvo korištenja,tačnije komunikacije.

Ovo su neke od dodatnih mogućnosti Vibera za koje možda niste znali:

Viber na računalima

Viber za Windowse i Mac potpuno je besplatan te korisnici na računalima mogu sinkronizirati sve aktivnosti i koristiti ih kao i na pametnim telefonima. Tipkanje uz tipkovnicu je brže, a osim za slanje poruka, Viber for Desktop omogućuje i održavanje online audio i videokonferencija.

Grupni pozivi

Putem Vibera moguće je organizirati glasovne pozive do 20 osoba, a nedavno je predstavljena i mogućnost grupnih videopoziva do 20 osoba bez vremenskog ograničenja. Rad od kuće pokazao nam je svu važnost komunikacije putem interneta i održavanja online sastanaka i konferencija, što su prepoznali i u Viberu te se očekuje da će dozvoljeni broj sudionika i dalje rasti.

Vlastite naljepnice

Jedna od zanimljivijih mogućnosti Vibera je sticker editor, odnosno mogućnost stvaranja vlastitog paketa naljepnica – i to potpuno besplatno. Naljepnicama se može mijenjati oblik, dodavati im natpise, druge stickere, emojije itd. Paket može sadržavati do 24 naljepnice, a mogućnost kreiranja naljepnica uskoro će biti dostupna korisnicima Appleovih mobilnih uređaja.

Samouništavajuće poruke

Opcija naročito popularna među mlađom populacijom. Korisnici će uskoro za poslanu poruku moći namjestiti brojač, a poruka će nakon isteka tog vremena automatski biti izbrisana. Odbrojavanje do brisanja kreće onoga trenutka kad primatelj pročita poruku. Ova je funkcija dosad bila dostupna samo u tajnim chatovima, no uskoro će se moći koristiti i u standardnim 1-na-1 chatovima.

PROČITAJTE  Postignite savršen cat eye za tren oka pomoću ovih malih trikova

Moje bilješke

Vrlo korisna opcija uz koju vam vjerovatno neće trebati posebna aplikacija za pisanje bilješki, a dostupna je u verziji za mobilne uređaje i računala. Unutar bilješki korisnici mogu kreirati i organizirati vlastite zadatke, označiti izvršene, kao i spremati audio, video i foto poruke ili linkove.

Autor: A. P.

Koja se priča krije iza poljupca Lepe Brene i Dragana Bjelogrlića?

Istraživanje: Kakve fotke Instagram preferira i da li je golotinja način za ostvarivanje boljeg dosega?