in

Jovana Jeremić otkrila šokantne detalje: “Udaja mi je bila izlaz, njome sam se spasila!”

Jovana je otkrila da je za nju udaja bila rješenje.

Voditeljka Jovana Jeremić pokazala je da jako dobro zna kako funkioniše šoubiznis scena u Srbiji. Spremna je da bude odvažna, provokativna i da govori o stvarima kojih se drugi libe da pričaju. Tako je bez zadrške govorila o razlozima zbog kojih je mijenjala posao, o zaradama, odnosima s kolegama ali i na temu braka i odnosa s opasnim muškaricma koji su željeli da je uvedu u nemoralan život. Poznato TV lice ističe da je udaja za Vojislava Miloševića njena najispravnija odluka.

“Moj brak je sasvim okej. Moram da kažem da sam donijela dobru odluku prije četiri godine. To nije bilo očekivano. Uz mene su očekivali nekog bumbara. Očekivali su muškarca koji je jako uticajan, ima puno novca. Izabrala sam skromnog čovjeka”, ističe voditeljka koja je udata za Vojislava Miloševića koji je diplomirani ekonomista.

Jovana je otkrila da je za nju udaja bila rješenje.

“Meni je udaja bila izlaz i to je bila mudra odluka. U tom trenutku željela sam da se spasim nekih stvari u koje sam upala. Da se nisam udala sa 27 godina, imala bih probleme. Nisam mogla da se odbranim od nekih ljudi. Htjeli su me za stvari koje ne želim. Nisam željela da nikome budem ljubavnica. Jako sam moralna, mada to niko ne bi rekao. Udajom sam se spasila. Bila je moj izlaz i mudra odluka. Svi su se prenerazili zašto sam to učinila. Voja je bio najkvalitetniji, pošten i intelektualac. Znala sam sa kim pravim dijete”, rekla je voditeljka.

PROČITAJTE  Sigurno se sjećate Bahre iz “Ljubav je na selu”! Ofarbala se, našminkala, sredila — NE LIČI NA SEBE

Autor: K. B.

“Odlučio sam da ih sve izbacim!” Četiri dana prije finala Saša Popović izmijenio SVE!

Sanja Kužet otkrila tajnu svoje savršene linije: “Smršala sam 18 kg, a izbacila sam samo ove namirnice!”