in

Juni Blizancima dovodi ljubav na vrata i priliku za napredak, a naklonost zvijezda osjećat će i Vage, Škorpije i Jarci

Ovnovi ne moraju tragati za pustolovinama jer one će nalaziti njih. Razočarat će se samo oni koji očekuju dugotrajnu i ozbiljnu vezu. Promjena sredine savršeno bi vam godila pa si pokušajte priuštiti barem kraće putovanje i to prije 21. juna. Dobro ćete se snalaziti u nepredviđenim situacijama i uspostavljati plodne poslovne kontakte.

Partner neće trpjeti Bikove ljubomorne ispade, pogotovo ako se koristite njima za prikrivanje svojih grijeha. Odustanite od te prozirne taktike. Pokazujte voljenoj osobi koliko vam znači na nježan način. Previranja na profesionalnom planu zateći će vas nedovoljno spremne. Imate li nedoumica vezanih uz kredit ili veća ulaganja, ne činite ništa bez stručnog savjeta.

Blizanci koji su se uljuljkali u udobnost samačkog statusa otkrit će nešto bolje. U društvu nećete držati jezik za zubima. Drugi će ispočetka biti zbunjeni, a potom oduševljeni vašom izravnošću. S malo novca i mašte uspjet ćete obnoviti garderobu, preurediti stan i organizirati sjajan provod. Želja za ugodnim izgledom natjerat će vas da posvetite veću pažnju zdravlju i prehrani.

Rakovi, osjećate li se odbačeno ili neshvaćeno, dijelom ste za to sami krivi. Kad 20. juna zavlada vaš znak, društveni život postat će vam dinamičniji. Novi znanci obogatit će vas u svakom pogledu. Nije vrijeme za odmor, nego za akciju. Ne podcjenjujte svoje sposobnosti jer sposobni ste za vrhunske rezultate. Kako juni bude odmicao, okolnosti će bivati povoljnije.

Lavovi, zbog profesionalnih ili financijskih nedoumica koje more najmanje jedno od vas rasprave s voljenom osobom mogle bi poprimiti neugodan oblik. Ispunite zajedničke trenutke opuštajućim sadržajima. Neće vam nedostajati prilika za dodatnu zaradu. Lako ćete sklapati poslove i uspostavljati važne kontakte. Imat ćete začuđujuće mnogo energije.

PROČITAJTE  Ova 3 znaka u horoskopu očekuju da ih intelektualno pratite u stopu

Vezane Djevice imat će osjećaj da ih onaj drugi zanemaruje ili namjerno izaziva kavge. Kako mjesec bude odmicao, vaš će se odnos popravljati. Krenu li stvari u nepredviđenom smjeru, ostanite prisebni i ohrabrite suradnike. Nadređeni će vas još više cijeniti kad uvide da ste vi taj koji je održao red u organizaciji. Klonite se rizika i iscrpljivanja.

Svojim optimizmom Vage će djelovati zarazno na okolinu, a mnogi će se otimati za njihovu naklonost. Krajem mjeseca neko će izgovoriti nešto nejasno, iz čega će izbiti spor, no vi ćete ga spretno razriješiti. Natuknite nadležnima da je vrijeme za povišicu. Širinom znanja i opuštenim nastupom školarci će zadiviti profesore. Osmijeh će često krasiti vaše lice.

Unutar porodice Škorpije izgledni su pregovori oko krupnijih kupoprodajnih zahvata ili raspodjele troškova. Neki parovi ući će u zajednički poslovni projekt, a on će utjecati i na njihovu ljubav. Izađite iz sjene, hrabro iznesite prijedloge i sreća će vas pogladiti. Dobit ćete vrijedan poklon ili neočekivanu financijsku injekciju.

Strijelci će biti skloni nekog kovati u zvijezde, no uglavnom zato što ga nedovoljno poznaju. Idealiziranje onog ko vam se sviđa neizbježno bi dovelo do razočaranja. Ljudi s kojima surađujete neće vam biti osobito naklonjeni. Obavljajte svoje zadatke i ne ističite se. Neozbiljnost kojom ćete pristupati financijama iznenadit će i one koji vas dobro poznaju.

Novo poznanstvo Jaraca obilježit će obostrane simpatije, ali je postupno upoznavanje preporučljivije od žurbe. Intenzivan društveni život neće vas zanimati, ali ipak povremeno izađite iz svog brloga i socijalizirajte se. Krenite u realizaciju planova. Od 21. juna nabasat ćete na poneku prepreku, ali to vas neće obeshrabriti jer su vaši planovi ionako dugoročni.

PROČITAJTE  U ovom horoskopskom znaku su rođene najljepše žene

Slobodnjaci Vodolije će poput pauka plesti mrežu oko osobe prema kojoj gaje nježne osjećaje. Prije no što zamka bude gotova ‘plijen’ će im se sam baciti u zagrljaj. Već postojeće veze prolazit će kroz uspone i padove. Imat ćete poriv skretati službene razgovore u smjeru humora, no nemojte si dopuštati preveliku slobodu u komunikaciji s nadređenima.

Ribe će potajno čeznuti za osobom koja im je teško dostupna zbog dobi, poslovnog odnosa ili bračnog statusa. Iako ćete lijepo komunicirati, oklijevat ćete s otvaranjem karata. Potezi koje povučete u junu imat će dalekosežne pozitivne posljedice, naročito ako su vezani za suradnju s inostranstvom. Žeđ za znanjem vodit će vas na zanimljiva predavanja.

Autor: D. K.

Kim Kardashian želi da plati liječenje ženi koja je na protestima pogođena gumenim mecima

Političar se na videokonferenciji EU parlamenta pojavio u – gaćama