in

Kakva bahatost: Dara juri 158 km/h dok trešte narodnjaci…

Dara po Novom Sadu juri automobilom. Iako ovdje niko ne vozi brzo, ona je izuzetak. Osim toga, parkira se gdje stigne! Izgleda da za nju zakon ne postoji, rekla je Darina komšinica

Folk pjevačica Dara Bubamara poznata je i kao žena koja voli život na visokoj nozi. Na društvenim mrežama hvali se nekretninama, skupocjenim torbama i cipelama, ali i brzim automobilima. Pjevačica se nedavno pohvalila i kako je u njenu garažu stigao najnoviji Mercedes čija je cijena vrtoglavih 280 hiljada eura.

 

Već nekoliko puta hvalila se svojim pratiteljima i kako ne poštuje saobraćajna ograničenja pa tako svojim skupocjenim vozilom juri i preko 150 kilometara na sat.

 

Novu snimku objavila je na svom Instagram profilu. Na snimci se dobro vidi kako pjevačica vozi 158 kilometara na sat dok u pozadini svira Brenina pjesma ‘Jugoslovenka’.

Nedavno su i komšije u Novom Sadu komentarisale Darino bezobrazno ponašanje u saobraćaju.

 

Dok jedni smatraju da je previše bahata i bezobrazna, drugi imaju samo riječi hvale za nju, piše 24sata.

 

– Dara po Novom Sadu juri automobilom. Iako ovdje niko ne vozi brzo, ona je izuzetak. Osim toga, parkira se gdje stigne! Izgleda da za nju zakon ne postoji – rekla je Darina komšinica.

 

Pjevačica je nedavno priznala i kako je vozila i preko 200 kilometara na sat.

 

– Vozila sam i brže, a presretači me nisu mogli uhvatiti – hvalila se Dara Bubamara.

Autor: Z. K.

Tata iz pakla: Ubio je bebicu jer mu je bila teška za čuvanje

Potrošila preko 30 hiljada eura na operacije jer su joj govorili da je ružna