in

KANIBALIZAM U KONTEJNERU KOJI JE IZ SRBIJE STIGAO U PARAGVAJ: Jedan od nastradalih pokušao da preživi hraneći se ostacima saputnika

Kamion putovao tri mjeseca…

Paragvajska policija smatra da je jedna od sedam osoba, čija su tijela pronađena u kontejneru koji je došao iz Srbije, pokušala da preživi hraneći se ostacima saputnika, piše paragvajski “Nasion”.

Policija u Paragvaju pokrenula je opsežnu istragu kako bi ustanovila kako se u kontejneru, koji je posle tromjesečnog putovanja stigao u prestonicu Asunsion, našlo sedam tijela za sada neidentifikovanih osoba.

Patolog Roza Romero rekla je dnevniku “Nasion” da je jedna od osoba “konzumirala ljudsko meso zbog nedostatka hrane”, ali da će to moći da potvrdi tek kada budu gotovi nalazi obdukcije.

Romero je rekla i da su tijela u stanju raspadanja što navodi na zaključak da su umrli nedugo pošto su kontejneri napustili Srbiju.

– Radi se o krupnijim osobama, ne o djeci. Čini se da je riječ o odraslim muškarcima – rekla je Roza Romero.

Dnevnik “Ultima ora” navodi da je policija pretražila svih pet kontejnera koji su stigli iz Srbije, navodeći da u četiri nije pronađeno ništa.

Zamenik policijskog komesara Migel Rivarola je naveo da je pronađeno sedam lobanja, kao i dijelovi tijela, te da sve ukazuje da se radi o migrantima, koji su se ugušili u kontejnerima.

Prema podacima vlasnika tovara kontejner je poslat iz Srbije 22. jula i stigao je u Paragvaj 19. oktobra.

Kurir.rs

Autor: A. P.

Zbog pomicanja satova u palačama kraljice Elizabete nastaje haos. Evo i zašto

SKANDAL OTKRIVEN U “ZADRUZI”: Rialda bila u vezi sa Aleksandrom!