in

Kardashiani smislili novi način da šokiraju fanove. I uspjeli su

I taman kada gledatelji pomisle kako ih porodica Kardashian-Jenner ne može više iznenaditi sa svojim ponašanjem

I taman kada gledatelji pomisle kako ih porodica Kardashian-Jenner ne može više iznenaditi sa svojim ponašanjem, najpoznatija mama na svijetu, Kris Jenner smisli novi način s kojim šokira milione fanova širom svijeta.

Sjećate se amaterskog modela i kralja photoshopa Kirbyja Jennera? Prije nekoliko godina javnosti se predstavio kao brat blizanac manekenke Kendall Jenner (24), a sada je dobio priliku učestvovati u novom reality showu, piše 24sata.hr.

Riječ je o prvoj sezoni ‘Kirby show’ koja uključuje osam epizoda. Prva epizoda izlazi 30. maja, a realityju će se priključiti i Kourtney, Kim, Khloé, Kendall i Kylie. U intervjuu za CNN otkrio je kako je bilo surađivati s Kris.

 

View this post on Instagram

 

HELP! Should I keep the hair?? Idk… Mom likes it but Kendall says I look like a makeup brush #KanyeLaughedAtMe #KourtneyThoughtIWasKennyG

A post shared by Kirby Jenner (@kirbyjenner) on

“Ona je fantastična majka. Sretan sam što je dio mog života. Ona nije samo porodice, Kris je jedna od najboljih producentica na svijetu – rekao je Kirby i dodao kako mu je ‘majka’ režirala cijeli život, od prehrane pa do krpica koje će nositi ispred kamera.

Otkrio je i kako je tijekom karantina bio u kući Kylie Jenner, ali i da mu omiljena sestra nije Kendall već Kim.

Autor: Krtica.net

Tužan život nasljednice carstva Bulgari: Sina joj oteli pa mu odsjekli komad uha

UVOD U NOVI SVJETSKI POREDAK Pred našim očima se planeta mijenja, više ništa neće biti isto