in

Karleuša je napravila spektakl: Izvijala se i servirala stražnjicu

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša (41) u nedjelju je imala koncert koji se prenosio na muzičkoj platformi YOUBOX.

Iako je pjevačica i najavljivala kako će to biti koncert za pamćenje, neki su ipak bili skeptični, ali otkako se u 21 sat popela na pozornicu, sve je bilo jasno.

Utegnula se u kreaciju koja je više otkrivala nego skrivala, nekoliko puta se presvukla i neprestano je skakutala po pozornici, ‘servirajući’ publici osebujne atribute.

Izvela je neke od svojih najvećih hitova, kao što su ‘Insomnia’, ‘Upravo ostavljena’, ‘Slatka mala’, ‘Ide maca oko tebe’ i druge.

Na pozornici su joj se pridružile i ‘Uraganke’, grupa Hurricane koja je ove godine u Rotterdamu trebala predstavljati Srbiju na Eurosongu s pjesmom ‘Hasta La Vista’.

Osim njih, s Jelenom je zapjevala i pjevačica Milica Pavlović (28), inače njezina dobra prijateljica.

– Moj interes je uvijek bio da se napravi nešto što do sada još nije viđeno, tako da smo i ovoga puta pomaknuli granice kada je produkcija u pitanju – ispričala je Jelena za srbijanske medije.

Njezini pratitelji oduševljeni su koncertom te pišu kako im je ovo nešto najbolje što su ikad vidjeli i to ne samo zato što je dosad bila stroga izolacija pa su koncerti i ostale manifestacije bile otkazane.

– Zaželjeli smo se dobre muzike, ali nije samo zbog toga. Bilo je genijalno – pisali su na društvenim mrežama.

Autor: D. K.

Novinarki prijetio da će joj odsjeći glavu, policija kaže: Samo to?

Elvis se ponašao prema meni kao da sam mu kućni ljubimac