in

Karleuša na sudu: Svu pažnju ‘ukrale’ su joj bradavice i štikle

Kontroverzna folk pjevačica Jelena Karleuša (41) danas je ponovno bila na Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Sigla je u pratnji advokata, a pojavila se u dugoj, crnoj haljini. Pažnju je privukla prozirnim štiklama, a nadzirale su joj se opet i bradavice. Prema mjerama zaštite, nosila je i zaštitnu masku. Na pitanja novinara nije željela odgovarati.

Pjevačica se u posljednje dvije godine našla na meti brojnih optužbi, naročito nakon seks afere s bosanskohercegovačkim nogometašem Ognjenom Vranješom (30).

Podsjetimo, njih se dvoje po sudovima povlače zbog kleveta i laži proizašlih iz njihove afere. Nedavno se zbog njihove veze nogometaš razveo od supruge Danijele, koja mu prevaru nije oprostila.

– Ognjen je prošao pakao nakon što je u medijima odjeknulo da je u vezi s Karleušom. Ostao je bez žene, izbačen je iz reprezentacije, a morao je napustiti i nogometni klub Anderlecht. Sve mu je krenulo nizbrdo, ali se stvari sad vraćaju u normalnu. Vratio se u klub, žele ga vratiti u reprezentaciju, a sa suprugom je u bolje odnosu nego kad su bili zajedno. Ognjen gradi bolji život u Grčkoj, kćer mu dolazi svako malo i sve je u redu – rekao je jednom prilikom izvor za srpske medije.

Bilo je situacija kada se Jelena na ročištu nije niti pojavila, a ponekad se i nekontrolirano ponašala. Jednom je prilikom novinarima pokazala srednji prst, a kasnije i gurnula fotografa ispred suda.

Autor: D. K.

Sestre Jenner se opet skinule: Jeste li vas dvije ljudska bića

KO JE OVDE LUD?! Koronavirus je manje opasan od sezonske gripe, ali ima caka…