in

Karleuša poderala Anastaziju na Instagramu: Tata ti je nišanio po starima i mladima

Karleuša se na Instagramu obrušila na Anastaziju Ražnatović

Nakon što je Anastasija Ražnatović, kći turbofolk pjevačice Svetlane Ražnatović i ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, poslala poruku srpskim političarima navodeći da je s “četiri godine imala četiri puške uperene u glavu”, na nju se žestoko obrušila Jelena Karleuša.

“Vidim da je Svetlana Ražnatović svoju kćer baš fino naučila da laže i priča kako su joj policajci držali četiri puške uperene u glavu kad je imala četiri godine. Policija ne nišani djecu, ali je zato tata Arkan nišanio i staro i mlado. I povlačio oroz. Zbog tate Arkana su mnoga djeca siročad i to je svima jasno. Kao kći policajca koji je Svetlanu Ražnatović hapsio zbog najgorih zločina, stajem u obranu policije”, napisala je između ostalog Karleuša u opširnoj objavi na Insta storyju.

Anastasija joj nije ostala dužna te joj je poručila da “ne moralizira i ne glumata” te je podbola u vezi “performansa koji je snimila svom ljubavniku”, pozivajući je da ga objavi na YouTubeu, pa će možda biti ispred nje na trendingu.

“Vidim da mi se kći ratnog zločinca obraća opet”, započela je Karleuša svoj odgovor u kojem je Anastasiji poručila da njena (Karleušina) “pička bolje pjeva od tebe, ljepša je od tebe i ima više talenta i karizme”.

“Bolje se pozabavi umrlom karijerom svoje majke koja ni ne zna što je trending pa mora zarađivati pjevajući po romskim svadbama i po grčkim kafićima”, napisala je također.

Anastasija je raspravu okončala zaključujući da joj je ispod časti raspravljati se s njom.

“Mislim da je svako dalje udubljivanje u raspravu s osobama koje pišu referate o svom spolnom organu zaista van svake pameti”, napisala je između ostalog.

PROČITAJTE  KAKAV BLAM Svi se smiju sramoti Maje Marinković, zadrugari se hvatali za glavu!

Autor: Krtice.net

10 uznemirujućih činjenica o najopasnijem kultu na planeti Zemlji: Mi smo Red devet uglova…

SAD SE OGLASILA I CECA Objavom je napravila haos na Instagramu