in

Katarina Grujić završila karijeru

Kako se uveliko priprema četvrta sezona rijalitija “Zadruga” u kojoj će se na imanju u Šimanovcima, pod parolom “ol stars”, pojaviti sve najveće zvezde prethodnih TV formata ovog tipa, Katarina Grujić je u emisiji “deToxic” progovorila o povratku u rijaliti vode.

Podsjetimo, nekadašnja učesnica “Zvezda Granda” je i sama svojevremeno bila dio rijalitija “Farma” 2013. godine, gdje je uplovila u emotivnu vezu sa stomatologom Borisom Stamenkovićem, da bi ovaj šou-program napustila samo dan pred finale.

Ipak, povratak na imanje u Šimanovcima joj, kako sama ističe, nije ni na kraj pameti.

– Iskreno, ja sam tu rijaliti karijeru završila 2013. godine kada sam bila na “Farmi” i osvojila osmo mjesto. Pokazala sam se u najboljem svjetlu, tako sam i napustila rijaliti i napravila veliki uspjeh i karijeru. Sada sam previše zauzeta, nastupi su se vratili, pa radim svakog vikenda, čak i radnim danima. Ne bih mogla svoj posao da zapostavim i da odem u rijaliti i ne radim ništa. “Zadruga” jeste najgledaniji rijaliti, ali moram da ispoštujem svoju publiku – ispričala je Grujićeva u spomenutoj emisiji.

Autor: Krtice.net

Rumun skrhan bolom što mu je umro 54 godine stariji muž iz Engleske, ostavio mu 180.000 eura i penziju

Severina se konačno oglasila i totalno zakomplikovala situaciju: Tek sad nikom ništa nije jasno