in

Kim Kardashian želi da plati liječenje ženi koja je na protestima pogođena gumenim mecima

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan (39) se ponudila da pomogne ženi koja je protestima ozbiljno povrijeđena od strane policije ovog vikenda.

THE TONIGHT SHOW STARRING JIMMY FALLON --Episode 1230E -- Pictured in this screengrab: Kim Kardashian West on March 30, 2020 -- (Photo by: NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan (39) se ponudila da pomogne ženi koja je protestima ozbiljno povrijeđena od strane policije ovog vikenda.

Naime, 39- godišnja rijaliti zvijezda je bila šokirana kada je vidjela fotografiju djevojke koja je upucana gumenim metkom u glavu dok je stajala na ulici i snimala protest u Luizijani povodom smrti Džordža Flojda.

Na slici se vidi mlada žena kojoj fali deo mesa na čelu i čije je levo oko povređeno i toliko natečeno da je skroz zatvoreno.

Starleta je bila veoma šokirana onim što je vidjela pa se ponudila da joj pomogne:

– Ovo je srceparajuće i veoma uznemirujuće. Da li neko zna kako mogu da stupim u kontakt sa njom? Željela bih da joj pomognem sa liječenjem ako joj je to potrebno – napisala je Kim na Tviteru.

Na desetine ljudi su odmah tagovali ženu čije je ime Šanin Šarajz, kako bi Kim mogla da stupi u kontakt sa njom i da joj pomogne nakon što je proživjela ovu nezgodnu situaciju.

U ponedjeljak je Šanin objavila video snimak na svom Instagram profilu, jer je optužena da je odglumila da je povrijeđena u protestima i da je to šminka na njenom licu, a ne povreda.

Autor: Krtice.net

Američki stručnjaci objavili nove podaci o koroni: Ovo nikako ne ulijeva nadu

Juni Blizancima dovodi ljubav na vrata i priliku za napredak, a naklonost zvijezda osjećat će i Vage, Škorpije i Jarci