in

Kloe Kardashain više ne liči na sebe: Njene nove fotke užasnule su svijet, koliko je samo plastičnih operacija imala?

Da je Kloi Kardašijan žestoki pobornik plastičnih operacija nikome nije strano, ali čini se da je rijaliti zvijezda sada zaista otišla predaleko, o čemu svjedoči njena najnovija fotografija na Instagramu, koja je digla nevjerovatnu buru

Da je Kloi Kardašijan žestoki pobornik plastičnih operacija nikome nije strano, ali čini se da je rijaliti zvijezda sada zaista otišla predaleko, o čemu svjedoči njena najnovija fotografija na Instagramu, koja je digla nevjerovatnu buru.

Naime, da ova slika nije objavljena na njenom profilu, nikada ne biste pogodili da je na istoj Kloi! Slavna Kardašijanka potpuno se transformisala, ne samo u odnosu na početak karijere, već i u odnosu na period od prije svega nekoliko mjeseci.

I dok je fanovi i pratioci uglavnom kritikiju i poručuju da sve manje liči na sebe, Kloi puca od samopouzdanja i hvali se svojom dramatičnom promjenom.

Atraktivna 35-godišnjakinja promijenila je boju kose, izgubila je par kilograma, ali je očigledno i da se podvrgla određenim estetstkim zahvatima.

 

View this post on Instagram

 

location: under bitches skiiiinnnnn ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Ipak, tvrdi da do sada nije imala nijednu plastičnu operaciju, osim filera u usnama, ali istakla je da namjerava da im se podvrgne u budućnosti.

Uprkos njenim tvrdnjama, jasno je da ne govori potpunu istinu, a sa tim se slažu i stručnjaci. Teško je procijeniti šta je tačno korigovala na sebi, ali estetski hirurzi kažu da je stanjivala nos, popunjavala obraze, podizala jagodice, smanjivala podočnjake, a takođe je stavljala i vještačke zube.

 

View this post on Instagram

 

?Good morning! Good morning! The sun is shining! ? (if you know than you know… Flashback to glam days)

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Lice nije jedino što je Kloi promijenila na sebi – spekuliše se da je ugradila implante i u zadnjicu i grudi, iako je ona i to demantovala.

Za svoj drastično drugačiji izgled na fotografijama “krivi” dobru tehniku šminkanja, a za bujne obline vježbanje, a da li je samo to u pitanju – proijcenite sami.

Autor: Krtice.net

Bivša porno glumica: ‘Djevojke, novac uopšte nije vrijedan toga

Samo jedan znak na prstima može da otkrije zloćudni oblik raka pluća