in

Ko bi joj odolio? Prvo je zaludila poznatog fudbalera, a sada je pao i popularni pjevač

Sve su glasnija šuškanja o novoj ljubavi na svjetskoj showbussines sceni i to između popularnog pjevača i miljenika žena Jasona Derula t

Sve su glasnija šuškanja o novoj ljubavi na svjetskoj showbussines sceni i to između popularnog pjevača i miljenika žena Jasona Derula te influencerice Jene Frumes, koja je poznata i kao bivša djevojka igrača Manchester Uniteda Jesseja Lingarda.

Par se navodno zajedno izolirao u njegovom luksuznom domu u Los Angelesu dok traje pandemija koronavirusa, no natpise o vezi zasad nisu javno komentarisali ali su na društvenim mrežama objavili zajedničke snimke i pokazali kako zajedno vježbaju.

Duo tako redovno objavljuje impresivne plesne pokrete i koreografije koje dijele putem TikToka, trenutno jedne od najpopularnijih društvenih mreža.

“Jason i Jena nisu bili dugo u vezi prije nego je počela izolacija, ali odlučili su se na sljedeći ozbiljan korak i nisu požalili. Oboje su živahnog duha i spontani, pa se stvarno dobro slažu. Jason se neko vrijeme nije želio ni za koga vezati, posebno dok je na svjetskoj turneji. Ali ovo mu se činilo ispravnim i svjestan je onoga što se događa”, izjavio je njima blizak izvor za The Sun.

 

View this post on Instagram

 

Did we make this look easy?? @jasonderulo (tik tok @ jenafrumes)

A post shared by JENA (@jenafrumes) on

Posljednja Jasonova veza za koju njegovi obožavatelji znaju je ona s manekenkom i modelom za donje rublje Daphne Joy iz 2016. godine, a prije toga je tri godine izlazio s pjevačicom Jordin Sparks s kojom je prekinuo 2014. godine.

Jena, koja se može pohvaliti brojkom od 3,8 miliona pratitelja na profilu na Instagramu, prije Jasona je ljubila nogometaša Manchester Uniteda Jesseja Lingarda s kojim je prekinula u martu 2018. godine.

Autor: D. K.

San Francisco beskućnicima plaća alkohol, duhan i marihuanu

Čudne tajne slavnih osoba koje su ugledale svjetlo dana: Od šmrkanja pepela vlastitog oca do nepranja zuba i kose