in

Ko je misteriozna Srpkinja koja je zaludila planetu

Nedjelju dana prošlo je od nove pobjede Novaka Đokovića u finalu Australija opena, a na društevnim mrežama se ne smanjuje oduševljenje najljepšim kadrom meča.

Djevojka sa tribina u Melburnu, skrivena iza maske i tradicionalne srpske šajkače, plavim očima je osvojila svijet. “Sputnjik” je saznao ko je misteriozna žena koja je postala, kako navode, “novi srpski brend”.

“Sinu jarko sunce iz Melburna”, “Lepa kao san”, “…ali te oči”, “Srpkinje – najlepše žene ikad”, “Šta se ono u Melburnu sjaji”, “Pogledajte te oči, ženio bi se sad – ne bih trepnuo”, neki su od hiljada komentara koji na društvenim mrežama prate fotografiju zanosne plavuše.

Vjerovatno će autor posljednjenavedenog komentara biti razočaran, jer je misteriozna žena sa plavim očima već udata.

To je prvo što je napisala o sebi, kada ju je “Sputnjik” pronašao (na Instagramu).

“Da, ja sam ta devojka sa prelepim očima, hvala na komplimentu, zovem se Danica Blagojević, udata za Aleksandra Blagojevića imamo troje dece, Nikolinu koja ima 14 godina, Amiliju koja je napunila 12 i Stefana koji ima 9 godina”.

Danica dodaje da ima 41 godinu, da ona i suprug imaju mali porodični biznis u Melburnu, frizerski salon. Aleksandar je frizer, a Dana, kako je zovu prijatelji, kozmetičarka.

Autor: Krtica.net

“Odvažilo se srce da izdrži” Majka Stefana Filića (18) u sudnici gledala SNIMAK UBISTVA SINA

Potresna ispovijest djevojke: Saznala je da joj je starija sestra zapravo majka!