in

Kod Severine sve manje novca, a sud je kaznio zbog fotografija sina

Severina Kojić (48) i Igor Kojić (32), pišu srbijanski mediji, na rubu su razvoda. No na našim sudovima, kažu nam, nikakav zahtjev još nije stigao. Splitska pjevačica je, kako je već poznato, u Beograd došla sredinom marta kako bi vidjela maloljetnog sina kojeg ima sa srbijanskim poduzetnikom Milanom Popovićem (55). Zbog pandemije korona virusa ostala je u Beogradu, tačnije u porodičnoj kući Kojića na Bežanijskoj kosi. Tamo su navodno eskalirali problemi između Severine i Igora.

Igor je od početka veze navikao da Severina zarađuje od nastupa. Kad je počela pandemija, Severina je prestala nastupati, kao i svi pjevači, a kako ima puno kazni koje mora platiti sudu, plus životne troškove, koji uvijek padnu na nju, morala je, narodno rečeno, zavrnuti pipu. Igor je tad poludio – tvrdi izvor za srbijanske medije.

 

View this post on Instagram

 

“Svaka je sreća remek djelo.” ??‍♀️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Pjevačica je u međuvremenu, kako doznajemo, izgubila još jedan sudski spor. Seve se žalila na privremenu mjeru Općinskoga građanskog suda u Zagrebu iz jula 2019. prema kojoj ne smije objavljivati fotografije maloljetnog sina na društvenim mrežama, Instagramu i Facebooku. Također, morala je ukloniti sve fotografije. Županijski sud u Dubrovniku je u oktobru 2019. potvrdio prvostepenu privremenu mjeru. Međutim, Seve se na nju oglušila pa je nastavila objavljivati fotografije dječaka. Radi se o privremenoj mjeri koja vrijedi do okončanja parnice između bivših partnera.

 

View this post on Instagram

 

Sanjari osjete zoru prije ostalih…#volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Ako slučajno smetne s uma ovu odluku suda, Seve mora platiti 5000 kuna, a kazna će se povećavati, i to za dvostruko, svaki sljedeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama. A do toga je, doznaju srbijanski mediji, došlo. Igor je, piše se, u Beogradu optužio Severinu da je kriva za sve njihove probleme, odnosno da će obitelj bankrotirati zbog nje, na što mu je ona uzvratila: ‘Hoćeš novac? Uzmi, pa zaradi’.

Seve se potom vratila u Zagreb, a Igor je ostao poslovati u Beogradu kao nogometni menadžer. Igorovi roditelji, Olja i Dragan Kojić Keba, navodno nisu podržali sina u toj odluci rekavši mu da ne može ostaviti suprugu u problemima, ali on je uvjeren da je donio ispravnu odluku. Keba nije odgovarao na naše pozive, a Severinin advokat Mate Matić je rekao da će se javiti, ali do zaključenja izdanja to nije napravio.

Prije nekoliko dana Kojić je izbrisao zajedničku fotografiju sa Severinom sa svojega profila. Javno joj nije čestitao ni nedavni rođendan, što je dosad stalno radio. Igor i Seve u Beogradu su se prvo navodno počeli svađati oko bazena koji Kojići imaju u sklopu vile. Pjevačica je, pisalo se, htjela da renoviraju bazen i napune ga morskom vodom kako bi mogla pozirati za svoje društvene mreže.

– Tražila je da za dvorište kupe veliku garnituru i ležaljke kako bi se mogla sunčati i slikati za Instagram. Imala je zamjerke i na Kebin bazen pa je predložila da i njega preurede, stave nove pločice i napune ga morskom vodom. E tad je Kojićima puknuo film – rekli su izvori za srbijanske medije.

Autor: D. K.

Smrt koja je ostala misterij i 40 godina kasnije: Tragedija koja i danas puni naslovnice medija

Balaševićeva supruga oduševila pratitelje: “Kao djevojčica si”