in

Koji horoskopski znakovi su najkompatibilniji: Jedan od njih je najbolji izbor za dugu vezu

Ako ste tek započeli vezu sa nekim, potrudite se da odmah saznate koji je horoskopski znak

Ukoliko svaka vaša ljubavna veza pukne nakon samo nekoliko mjeseci, možda je problem u tome što se viđate sa osobom čiji horoskopski znak nije kompatibilan sa vašim.

Internet stranica Buzz Bingo istraživala je prosječnu dužinu veza slavnih ličnosti, uključujući brakove i romanse koje su trajale veoma kratko, kako bi utvrdili koji su najviše, a koji najmanje kompatibilni horoskopski znaci.

Na osnovu prosječne dužine trajanja emotivne romanse, otkrili su da horoskopski znaci Jarac i Škorpija ostaju najduže zajedno (više od 17 godina u prosjeku), a primjer jake i neraskidive veze predstavljaju Orlando Bloom i Katy Perry.

Drugi najkompatibilniji znakovi su Vodolija i Ribe, sa prosječnom dužinom tajanja veze od osam godina, a Justin Timberlake i Jessica Biel su dobar primer ovih znakova.

Na trećem mjestu se nalaze Rak i Strijelac, a ovi znakovi su zajedno u prosjeku oko osam godina i sedam meseci.

Sa druge strane najgori odnos, koji nema tendenciju da uspije, čini veza između osoba rođenih u znacima Jarac i Vodolija. Obično je riječ o kratkoročnom odnosu koji traje mjesec dana. Predstavnici su Ed Sheeran i Ellie Goulding.

Odmah iza njih, na drugom mjestu veza koja nije preodređena za uspjeh nalaze se dva lepršava znaka, poznata po svojoj otvorenosti i harizmi – Vodolija i Blizanci. Njihova veza obično traje nešto više od deset meseci.

Sljedeći najgori horoskopski par čine Ribe i Strijelac, koji se obično viđaju oko 11 mjeseci prije nego što raskinu.

A koji znak je najbolji za ostvarivanje duge veze?

– Ako želite dugu vezu, budite sa osobom koja je rođena u znaku Jarca. Poslije analize odnosa slavnih, otkrili smo da ovaj uporni znak u prosjeku ima najduže ljubavne veze (nešto više od 5 i po godina) – kazali su iz kompanije Buzz Bingo.

PROČITAJTE  Najpoznatiji astrolog na svijetu objasnio: Kojeg si dana rođen, takvo ćeš breme nositi!

Ukoliko vas ne zanima duga obaveza, uđite u romansu sa Škorpijama.

– Misteriozne Škorpije u prosjeku imaju najkraće veze. Za njima slijedi Vodolija, a na trećem mjestu su Ovnovi – dodaju autori istraživanja.

Kao znakovi koji se najviše plaše obavezivanja u vezi navode se Škorpije, Lavovi i Djevice.

Autor: D. K.

Đikić: Drugi val je realnost kod svih virusnih oboljenja

U 24-oj godini preminula finalistkinja Miss Universe