in

Koji se horoskopski znakovi najbolje snalaze kao samci

Ako bismo sudili po medijima i upitima rodbine, ljubavna veza morala bi biti prvorazredan životni cilj. Nije li većina likova u serijama u vezi, ili traži partnera? Ne dajte se zavarati: ako je lik u vezi ili u potrazi, scenaristu je lakše smišljati zaplete, dok u stvarnom životu neki žive udobnije bez stalnog partnera

Nekoliko horoskopskih znakova ističe se po dobrom podnošenju takvog statusa bilo da su ga izabrali ili im je jedina opcija.

Strijelac

Pristaje na ozbiljnu vezu samo s partnerom za kojeg je uvjeren da je idealan. Ako takav nije na vidiku, ispunjava život povremenim kratkim epizodama, ili se snalazi sam. Ova zadnja opcija omogućuje mu maksimum slobode i minimum odgovornosti, a te su dvije vrijednosti ono za čime najviše žudi.

Vodolija

Slično Strijelcu, vrlo je nezavisan i slobodoljubiv. Trebaju mu periodi u kojima može nesmetano razvijati svoje zamisli ili se baviti aktivizmom. Kad je u takvoj fazi, želi uza sebe imati nekog ko ih potpuno razumije i ko je jednako zagrijan za istu stvar. A taj neko ne mora biti partner – može biti prijatelj, saradnik ili pratilac.

Jarac

Optimalno samodovoljan tip koji od mladosti štedi, uči kako funkcioniraju društvene institucije i živi odgovorno. Pametno raspolaže novcem i sposoban je sam sebe motivisati za rad i kućne poslove. Grozi se emocionalnih drama tipičnih za prisne veze, a još više razvoda braka koji bi ga mogao puno koštati.

Djevica

Nije doslovno sretna ako je sama, ali je nedovoljno kvalitetna veza previše iscrpljuje i čini bolesnom. Djevica je previše osjetljiva na tuđu neodgovornost, nevjeru, rastrošnost, neurednost i manjak higijene da bi se zadovoljila bilo kakvim partnerom. Ako joj neko visoko vrijedan nije na raspolaganju, dobro će se snaći solo.

PROČITAJTE  Ovo su najmudrije žene Zodijaka: Znate li ko je na prvom mjestu?

Autor: D. K.

Anonymousi se hvale da su oni odgovorni za probleme sa Facebookom, Instagramom i Messengerom

Potpuni kolaps na granici: “Vraćaju građane Srbije i BiH”