in

Koji su glavni zadaci svakog znaka horoskopa do kraja 2020.

Škorpionu će biti teže nego bilo kojem drugom znaku, a Ovan se mora prestati zavaravati!

Poslušajte ove savjete i ispunite navedene stvari, jer iako to možda nećete odmah vidjeti, završavanje tih ciljeva moglo bi vas dovesti do mjesta na kojem trebate biti!

Ovan
Morate se prestati zatvarati. Prestanite trošiti cijelo svoje vrijeme na posao i uspostavite prave veze. Svakako, vaša je karijera važna, ali ako je to sve na što ste usredotočeni, izgubit ćete iz vida tko ste i što želite biti. Vi ste mnogo više.

Bik
Uzmite u ruke uzde svog života. Previše dugo ste dopuštali drugima da vas vuku okolo i vode tamo gdje oni misle da trebate biti. Vaš cilj je da preuzmete kontrolu. Ovo je vaš život i možete birati kako ćete ga živjeti.

Blizanci
Ovo vrijeme će vas dovesti do mjesta rasta. Tokom tog vremena osjećat ćete se prilično konfliktno i probijanje kroz status quo će biti jedina stvar koja vas odvaja od svih ostalih. Nemojte se držati kutije u koju vas ovaj svijet stavlja, oslobodite se i pustite da vaše unutarnje ja sjaji.

Rak
Bit će teško, ali trebate dovršiti stvari. Vrijeme je da prekinete veze s ljudima koji vas koriste. Prestanite to odgađati. Ima mnogo ljudi u vašem životu koji ne zaslužuju tu biti. Prestanite smišljati izlike za njih i radite ono što znate u svom srcu da treba učiniti.

Lav
Vrijeme će ići sporo, osjećat ćete se vrlo izgubljeno. Trebate se upustiti u duhovnu potragu. Vjerojatno ste umorni od slušanja toga, ali propuštate nešto vrlo važno. Prestanite propuštati vidjeti stvari i dopustite sebi da se pomirite sa svime od čega ste se skrivali.

PROČITAJTE  Ova 3 znaka u horoskopu najviše treba da se čuvaju retrogradne Venere od 13. maja do 26. juna

Djevica
Dovesti će se u pitanje mnoge stvari. Prestanite biti opsjednuti s ljudima iz svoje prošlosti i otpustite prošlost. Upoznajte nove prijatelje i zabavite se! Počnite graditi život vrijedan življenja. Što više toga doživite, sretniji ćete biti, to je činjenica koju morate prihvatiti.

Vaga
Bit ćete prisiljeni prestati živjeti laž. Otkrit ćete svoje pravo ja osobama oko sebe i bit će čarobno. Iako nećete dobiti odgovor koji biste htjeli, način na koji se stvari završavaju je cilj koji ste željeli ostvariti već neko vrijeme. Vjerujte u sebe.

Škorpion
Bit će vam teže nego bilo kojem drugom znaku. Morate naučiti oprostiti sebi i otpustiti svoje negativne emocije. Ne možete promijeniti prošlost i ne možete kontrolirati budućnost. Što god će se dogoditi dogodit će se i to ne znači da ste učinili nešto loše. Sve što se događa, događa se s razlogom, podsjećajte se na to svaki dan.

Strijelac
Ovo će biti vrijeme zaborava za vas. Provest ćete mnogo vremena pokušavajući nastaviti dalje i pokušavajući preboljeti prošlost. Iako mislite da ste već otpustili, nikoga nećete zavarati. Još uvijek imate malo posla prije nego što budete tamo gdje trebate biti.

Jarac
Vrijeme je za fokusiranje. Iako je to dobra stvar, također je loša stvar, ovisno o tome na što se odlučite usredotočiti. Učinite sve što je u vašoj moći da to dobro iskoristite i da se vaše financije isprave. Trenutno ste u kolotečini iz koje se morate iskopati.

Vodolija
Vaše srce bi moglo biti povrijeđeno više nego što možete zamisliti. Morate ići naprijed i raditi na granicama, inače ćete se suočiti s mnogo lošijim posljedicama. Prestanite puštati ljude da vas gaze, samo zato što volite nekoga ne znači da bi trebali dopuštati da vas ta osoba tretira kao da ste otirač.

PROČITAJTE  Horoskop: Zašto je prijateljica u znaku vage pravo blago?

Riba
Ovo vrijeme će vam pružiti mnogo hrabrosti. Neka vas vaša intuicija vodi do mjesta na kojem trebate biti. Ne zaboravite da ste kreativni kreator i da ćete raditi velike stvari. Iako će vam izazovi koji vas čekaju možda biti teški za prevladati. Trebali biste raditi na pozitivnom govoru upućenog samom sebi.

Autor: K. B.

U kojim će gradovima njemački LIDL prvo otvoriti prodavnice?

Da vas vidimo: U kojem pravcu se kreće autobus?