in

Komšije Romane Panić razvezale jezik: Ovako se ponašala prije pljačke, a sada više ne radi OVO!

Susjedi pjevačice Romane Panić koja je osuđena u Australiji kažu da nikada nisu posumnjali u nju jer je u kraju u kojem ima stan krajnje povučena i ne uživa u luksuzu.

Pjevačica koja je deportovana iz Australije gdje je bila u zatvoru zbog toga što je sa vjerenikom pljačakala bankomate živi na periferiji Beograda u novom naselju i novoj zgradi, a njen komšiluk je sada stao na noge zbog cijelog slučaja i malo je reći da su šokirani. Naime, susjedi ističu da su je upamtili kao kulturnu, vedru i nasmijanu te da ih je vijest da je sa partnerom Filipom pljačkala bankomate u Australiji ostavila i zatečene i iznenađene.

“Kako da ne znam šta se desilo, cijeli grad je brujao o tome danima. Pročulo se sve i svi smo ostali zatečeni, niko ne bi pomislio da se Romana bavi kriminalom. Znala sam da putuje negdje, komšinica mi je pričala da ide u Australiju, ali nisam imala pojma iz kog razloga. Nikad ne bih ni posumnjala, ne živi ona u nekom velikom luksuzu, vozi onako, rekla bih prosječan auto, izgleda kao sav običan svijet…”, otkriva komšinica pojedinosti i dodaje:

“Ne znam šta ju je dovelo do toga da s tim momkom pljačka bankomate, zaista ne znam. Vjerujte, i ostali susjedi su bili u šoku, niko za nju to nikada ne bi ni pomislio.”

Ima i komšija koji je u kraju slabo prepoznaju, a tek su poslije skandala shvatili ko je ona.

“Pravo da vam kažem nisam ni znala da je to Romana, dolazila je više puta u pekaru, a mi je nismo prepoznali. Dosta se promijenila. Uvijek je kulturna i ljubazna, svi smo se iznenadili kad smo čuli šta se desilo u Australiji”, kaže radnica u obližnjoj pekari.

Jedan stariji komšija otkriva da ona, makar u kraju, probleme nije pravila:

PROČITAJTE  KAO U FILMOVIMA Evo kako su Romana i FIlip pljačkali

Naš kraj je miran, nema nekih incidenata, ni Romana ih nije pravila nikad. Znam da živi u zgradi u mojoj blizini, nikad nije neka buka i haos u njenom stanu, djeluje mi i da nije tu većinu vremena.”

Romana od povratka u Srbiju u stanu gotovo nikada nije sama, prema riječima komšija:

“Otkad je Romana došla, prijatelji je obilaze. Ona se ne kreće po kraju, automobilom dođe i ode, ali djeluje mi da je raspoložena. Izdići će se ona iz ovoga, jaka je žena. Svi griješe, ko zna kakva ju je muka natjerala da uradi to što jeste… Kao komšinica je divna i kulturna, nemam šta loše da kažem – priča susjetkinja.”

Podsjetimo, Romana je uhapšena u Australiji zbog krađe novca sa bankomata i tamo je odslužila zatvorsku kaznu. Romana Panić je osuđena na tri mjeseca zbog pljačke koju je počinila u Australiji, a imala je pravo na prijevremeni otpust poslije odslužene dvije trećine kazne. Kako nije pravila prekršaje i primjereno se ponašala u zatvoru, puštena je na slobodu.

Romana je u Beograd doputovala 10. avgusta i u Beogradu je prvi dan provela u kafiću osmjehivajući se kao da se ništa nije dogodilo, a jeste. Nakon toga je otišla u rodnu Banjaluku gdje vrijeme trenutno provodi u prirodi.

Autor: Amina P.

HOROR / Majka podvodila 13-godišnju kćerku: “Klijente” nalazila među poznanicima i dovodila kući…

Mind dijeta je spoj dva najbolja načina ishrane na svijetu