in

Kontroverzna glumica objavila tužnu vijest: “Prerano nas je napustila, srce mi je slomljeno”

Amber Heard podijelila je sa svojim obožavateljima vijest o smrti svoje majke Paige Heard

Amber Heard podijelila je sa svojim obožavateljima vijest o smrti svoje majke Paige Heard.

Holivudska glumica, poznata i po turbulentnom i nasilnom braku s Johnnyjem Deppom, 34-godišnja Amber Heard u dirljivoj je objavi na društvenim mrežama s obožavateljima podijelila vijest da je njezina majka Paige Heard preminula.

Amber je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s majkom kao mlada djevojka i kao malena djevojčica i od nje se oprostila riječima posvećenima samo njoj.

“Srce mi je slomljeno i očajna sam zbog gubitka svoje majke Paige Heard. Prerano nas je napustila, ostavljajući nam u sjećanju svoju lijepu i nježnu dušu. Zauvijek će nam nedostajati iz dubine naših srca. Njezino iskreno, otvoreno srce učinilo ju je najljepšom ženom koju sam ikad poznavala. Teško je zamisliti, a još teže reći, ali osjećam se istinski sretnom što sam bila njezina kći i dobila dar njezine svjetlosti kojom me obasjavala gotovo 34 godine. Ovo je nevjerojatno bolno vrijeme, ali podsjeća me da nas ljubav sve nadživljava. Dobrota, podrška i velikodušnost koje smo moja sestra Whit i ja dobile od prijatelja i obitelji spasile su nam dušu”, napisala je Amber u podužem statusu.

Amber su odgajali majka Paige i otac David u teksaškom Austinu, no ona se na kraju pobunila protiv njihovih konzervativnih stavova i preselila se u New York kako bi se bavila manekenstvom, prije nego što je otišla u Los Angeles i pronašla svoje mjesto u filmskoj industriji.

Jedna od posljednjih fotografija koju je Amber objavila s majkom je ona od 8. ožujka iliti Međunarodnog dana žena, na kojoj je i njezina sestra Whit.

PROČITAJTE  Pogledajte šta je Ceca obukla unuku Željku i jasno poručila Srbiji: "Da se zna!"

Autor: Krtica.net

Ovo je simptom virusa korona koji se javlja u toku hoda

Otkrili su razlog misteriozne smrti desetina ljudi: Radi se o virusu!