in

KORONA HOROSKOP: Znate li kojem znaku najteže pada karantin, a kojem je to dar od Boga?

Svi znaju da je ovaj horoskop izmišljen, ali se posle svih teških vijesti rado nasmiju! Prenosimo ga i mi sa društvenih mreža, u nadi da će i vama prijati malo smijeha koji će olakšati napetost i brige…

OVAN

Istraživanja pokazuju da je među prepperima čak 32 posto Ovnova, apsolutno najviše među svim horoskopskim znakovima.

Ovaj postotak sam naravno izmislila, ovo je glupi horoskop koji čitate na fejsu, ali priznajte da ste na sekundu pomislili da je to tačno.

Karantin šmarantin, iz posebnog podruma za koji ne znaju ni njegovi najmiliji izvlači razno oružje: samostrijel, bacač plamena, manji bager, kolekciju noževa i katana i zalihu hrane da preživi treći svjetski rat.

Karantin će preživjeti u atomskom skloništu koje redovno održava u podrumu zgrade.

BIK

Karantin je glupost. Cijela ova panika je glupost. Je li cijeli svijet poludio? Odlučno odbija da razmišlja o karantinu pa sjedi kod kuće i čudi se zbog svijeta koji je potpuno prolupao, sve dok na portalima ne ugleda slike praznih polica u radnjama.

Onda podiže šator ispred radnje u ponoć kako bi bio prvi u redu kad ujutro otvore i kreće da kupuje sve što je jestivo i od čega se može napraviti omanja večerica od 5 jela. Plus desert.

BLIZANCI

Oduševljen je karantinom, sve dok mu ne objasne da to ne znači da treba da organizuje žurku za najbližih 326 prijatelja, s pripadajućim orgijama.

Nakon toga pada u depresiju koja malo popusti kad ga Ovan i Jarac regrutuju da po komšiluku obilazi starije i sve kojima nešto treba. Sve to obavlja uz Instagram live i checkin na svakom ulazu.

PROČITAJTE  Muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku se najčešće razvode, brak jednostavno nije za njih!

Autor: Krtice.net

Ceca blokirala Kiju na Instagramu: Nakon ove izjave potpuno je izgubila živce

Pola država SAD-a nastavlja s popuštanjem mjera: Broj mrtvih od virusa veći od broja poginulih u Vijetnamskom ratu