in

KOŠTAO GA ČITAVO BOGATSTVO! Ovaj pjevač kupio Titov automobil!

Pjevač Miloš Bojanić restaurirao je omiljeni automobil Josipa Broza Tita koji je već nekoliko godina u posjedu poznatog folkera.

„Pakard“ iz 1948, bio je dio voznog parka jugoslovenskog revolucionara i jedan od njegovih najdražih automobila, a Bojanić je prije izvijesnog vremena otkrio kako sada igleda ovaj ljepotan na četiri točka.
– Djelove sam restaurirao i oni izgledaju kao da su novi. Sve mi je stiglo iz Amerike i dio iz Hercegovine. Svaka matica je restaurirana, u kontinuitetu sam na njemu radio godinu dana, a ukupno tri godine, koliko traje čitav proces – rekao je Miloš.

– Ovo je trideset i prvi “pakard” u svijetu po statistici udruženja iz Amerike. Poznato je da su tim vozilima uvijek upravljali najbogatiji ljudi na svijetu, od mafijaša do velikih državnika. Siguran sam da će čitav svijet da padne na zadnjicu kada budu vidjeli kako su „pakarda” sredili na našim prostorima. Nije fazon njega restaurirati u Americi, gdje su dostupni svi djelovi, već u jednoj maloj zemlji u kojoj se takve stvari ne dešavaju često – rekao je Bojanić 2018. godine za “Alo!”.

(Express/alo)

Autor: A. P.

ŽELI MUŠKARCA PORED SEBE! “Već dvije i po godine nisam imala čak ni flert”

TAJ LUDI SVIJET: Bračni par u 30-ak kvadrata živio sa 164 psa