in

Kristijan diskvalifikovan: Kriminalac je napravio odvratnu stvar

Prije dva dana, Golubović je otišao korak dalje, te je nasrnuo na radnika obezbjeđenja u rijalitiju “Zadruga”.

Kristijan je ušao u konflikt sa Tarom Simov zbog Dragane Mitrović, a onda se preorijentisao na Nenada Aleksića Ša koga je psovao i prijetio mu batinama. Reper mu je odgovorio i to je otprilike momenat kada je Goluboviću potpuno “pao mrak” na oči.

Rijaliti-takmičar se borio sa momcima iz obezbjeđenja, a kako bi onesposobili čovjeka od 140 kilograma, morali su da ga obore na krevet što je on shvatio kao poziv na tuču, posebno jer ga je jedan momak držao oko vrata, pa je u jednom trenu posegao za nožem.

Kristijan je divljački pokušavao da dođe do momka iz obezbjeđenja, a pošto u tome nije uspio, zakleo se u djecu da će mu se osvetiti.

Produkcija nije posebno reagovala na ovu epizodu u luksuznom zdanju u Šimanovcima, a ovo je samo još jedan u nizu od Golubovićevih nasrtaja.

Međutim, prije 6 godina u rijalitiju “Farma”, Kristijan je kažnjen zbog nasilnog ponašanja. “Žestoki momak” nasrnuo je tada na klaberku Tamaru Đurić i Jelenu Krunić, a potom fizički napao i Radeta Lazića.

Iako je cjelokupni boravak Kristijana Golubovića prošao u znaku nasilja, najviše prema ženama, tek je nakon ove situacije produkcija ozbiljno reagovala.

Produkcija je Tamaru nakon sukoba odvela sa imanja, a sljedeći na meti bijesa Golubovića bio je Rade Lazić. Rijaliti-takmičar se zaletio na Radeta i glavom ga udario u lice, da bi se potom i obrušio na njega.

Nakon toga, produkcija je kadar prenijela na životinje u štali, da bi nakon ponoći poslali pismo u kom su obavijestili ukućane o diskvalifikaciji.

PROČITAJTE  "Tako si se*si": Svi danas dijele ovu snimku Brada Pitta i Jennifer Aniston

Autor: Krtica.net

Nije vjerovao očima: Odveo psa na šišanje, a kada se vratio, NIJE GA MOGAO PREPOZNATI

Ovo je 5 čudnih načina na koje pun mjesec utječe na vaš horoskopski znak