in

Kristijan NASRNUO na Necu, jedva je izvukao živu glavu – a sve to zbog SIRA!

Neca je kukao, plakao, molio, a onda se obračunao s Kristijanom.

U Zadruzi se desio još jedan žestoki okršaj! Nakon što je nasrnuo na Minu Vrbaški, ovog puta je Kristijan Golubović nasrnuo na Nenada Lazića Necu i na silu ga izbacio iz paba, a sve zbog sumnje da mu je ukrao kačkavalj.

Iako je Neca govorio da je to njegov kačkavalj, kleo mu se u mrtvog brata i uporno objašnjavao da nema ništa s tim, Kristijan mu nije verovao i izgubio je kontrolu, te ga ščepao za vrat i izbacio napolje, a od siline kojom je zalupio razbilo se staklo na vratima.

Neca mu je potom svašta izgovorio, takođe porazbijao staklo, a zadrugari su mu pritrčali govoreći kako krvari.

Neci je nakon ovog okršaja pozlilo i hitno je izveden iz Zadruge, da bi mu bila ukazana medicinska pomoć. Srećom, sve je bilo u redu, te se vrlo brzo i vratio u Belu kuću, gde su ga zadrugari tešili i pružili mu podršku.

Ovim povodom oglasio se i Pecin brat na Instagramu.

“Ovako reaguje jedan nasilnik i kriminalac zbog gaude koja je ‘ukradena’. Bravo, Kristijane Goluboviću, pokazao si ko si i šta si i da sva bogatstva o kojima ti pričaš u stvari vrede kao ‘ukradena’ gauda. Nikad nisam čuo kako mi brat cvili i kako ga neko maltretira, a on je za mene večeras ispao heroj, jer je smeo da ti kaže sve u lice. Kao što svi odavno znamo, pravi kriminalci su odavno pokojni, a ti si uvek bio šarlatan i potrčko istih. Neco, ostani jak, ljubi te brat”, napisao je na svom profilu.

PROČITAJTE  Ljubavnici Duška Tošića nude ogroman novac da uđe u rijaliti

Autor: K. B.

Kako se ponašaju znakovi kada je prekid veze na pomolu

Agonija porodice pretučene djevojčice: Užasne im se stvari dešavaju, ovo je prešlo sve granice!