in

KRVAVA TUČA U TITELU Uhapšen Veljko Ražnjatović!?

Danas, u nedelju, 7. juna, Veljko Ražnatović navodno je posle kraće rasprave i svađe napadnut je od strane nepoznatih mušakaraca u Titetlu, nakon čega je završio u policiji, gde je dao izjavu.

Četvorica mladića, kako tvrdi Ražnatovićev advokat, u alkoholisanom stanju došla su ispred kuće Rodića u Titelu, a u dvorištu bio je Ražnatović. Mladići su navodno počeli da ga okružuju i da mu dobacuju, a jedan od njih mu se unosio u lice.

Veljko je prema navodima advokata pokušao da spriječi incident, te je zamolio ljude da ne prave problem, jer je u porodičnoj kući Rodića u Titelu tada spavao mali Željko.

Ražnatovićev advokat tvrdi da je Veljko pokušao da zaštiti svoju porodicu, te da je zbog toga napadnut ispred svoje kuće.

– To je bila grupa ljudi, lokalni momci iz Titela. Došli su ispred porodičnog doma gdje stanuju Veljko i Bogdana, sa bebom Željkom. Oni su galamili, puštali muziku iz auta, bili su u vidno alkoholisanom stanju. Veljko je došao kako bi vidio šta se dešava, što je dosta njih potvrdilo, zamolio ih je ljudski da se pomjere i ne galame, jer nekoliko metara dalje spava beba. U nekoliko navrata je zamolio da se odalje. Krenuli su na njega, da ga napadaju – izjavio je advokat Veljka Ražnatovića.

Prema drugoj priči, Veljko je bio taj koji je u vidno alkoholisanom stanju napao lokalne mladića, koji su ga pretukli, pa je zvao u pomoć prijatelje, ali je u međuvremenu stigla policija i sve pohapsila, tvrdi izvor sa lica mjesta.

PROČITAJTE  VELJKO POKAZAO SINA! Ražnatović se snimkom pohvalio na Instagramu

Autor: Krtice.net

Dara Bubamara više neće da ćuti zbog odvratnih poteza kolega sa estrade: Ma, meni je ovo FUJ!

STIŽE DRASTIČNA PROMJENA VREMENA Izdano upozorenje za cijelu Srbiju, dijelove BiH i Hrvatske da vrijeme može biti “potencijalno opasno”