in

KRVAVI OBRAČUN ŠOKIRAO BEOGRAĐANE Pronašla poruke ljubavnice u telefonu muža, a onda je srela na ulici…

A. N. (36) zadobila je lakše povrede ruke i noge kada se potukla sa M. T. (33), za koju vjeruje da je u ljubavnoj vezi s njenim mužem

Krvavi obračun dvije žene u beogradskom naselju Umka šokirao je stanovnike ovog dijela grada, a kako saznajemo, pripadnice ljepšeg pola potukle su se oko istog muškarca.

Prema riječima izvora beogradskih tabloida, A. N. (36) i M. T. (33) srele su se na ulici i prvo su počele da se raspravljaju, a onda je M. T. potegla nož i njime lakše povrijedila A. N. Veće krvoproliće spriječile su komšije, koje su pozvale policiju i razdvojile zavađene dame.

– A. N. je prije sukoba navodno u telefonu svog supruga pronašla ljubavne poruke, koje je on razmijenjivao sa M. T. Nedugo potom žena je srela suparnicu na ulici. Ne zna se da li su one ugovorile susret ili su se slučajno srele – kaže izvor i dodaje:

– Žene su prvo počele da se svađaju i da se vrijeđaju, a potom i da se guraju i čupaju. M. T., koja je navodno ljubavnica, u jednom trenutku izvukla je nož i njime nekoliko puta posjekla ženu svog švalera po ruci i nozi.

Obje žene su, kako saznajemo, dale izjavu u policiji povodom nemilog događaja i u toku je istraga, a povrijeđenu A. N. zbrinuli su ljekari i ona na sreću ima lakše povrede.

Autor: Krtice.net

Dara Bubamara sinu za 11. rođendan kupila poklon od 150.000 eura

U Indiji voz pregazio 16 radnika koji su spavali na pruzi